Niek Konijn B.V.
Niek Konijn B.V. logo

Niek Konijn B.V.

Machineverhuur | Uitrustingsstukken verhuur | Dieplader transporten | Overdrukfilters verkoopLoon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is specialist in de verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken, voor alle voorkomende werkzaamheden. Ons eigen machinepark omvat kranen vanaf 1 ton oplopend tot meer dan 40 ton, van standaard giek tot een lengte van 18 meter. Verder hebben wij de beschikking over diverse shovels en tractoren. Wat wij zelf niet (beschikbaar) hebben wordt door ons ingehuurd bij erkende en vertrouwde collega bedrijven.

De machines zijn voorbereid op bodemsaneringswerkzaamheden, en een groot aantal is uitgerust met 3D GPS machinebesturing; voor het graven en afwerken met hoge nauwkeurigheid. Voor al onze machines hebben wij een breed assortiment uitrustingsstukken, welke ook voor de losse verhuur beschikbaar zijn. In verband met de diversiteit van hydraulische aansluitingen zorgen wij ervoor dat het uitrustingsstuk altijd passend wordt voor uw machine.

Sinds jaar en dag verzorgen wij dieplader transporten, hoofdzakelijk voor grondverzetmachines. Onze vaste chauffeur laad, vervoerd en lost uw machine met uiterste zorgvuldigheid. Door rechtstreekse planning met de chauffeur kan er snel geschakeld worden.

Als extra dienstverlening zijn we een samenwerking met Freshfilter aangegaan, zo kunnen wij u voorzien van alle gangbare overdrukfilters, zelfs ook van andere merken. De meest gangbare overdrukfilters hebben wij op voorraad waardoor we snel kunnen schakelen.

Wij zijn vooruitstrevend en volgen de nieuwste ontwikkelingen in de verschillende disciplines. Wij zijn een klant- en oplossingsgericht bedrijf bestaand uit ca. 50 vaste vakbekwame medewerkers. Samen met de opdrachtgevers werken wij aan optimale resultaten.

Niek Konijn B.V.

Telefoon
0299 433 503
Email
Planning@niekkonijn.nl
Website
https://www.niekkonijn.nl/
Adres
Noorderweg 85
1456NJ Wijdewormer

Inventarislijst van Niek Konijn B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.