MarXact B.V.
MarXact B.V. logo

MarXact B.V.

Elke opdracht is anders. Of je nu obstakels sloopt of een proefboring doet om de ondergrond in een bepaald gebied beter te leren kennen, aan bodemsanering werkt, een grondverzetbedrijf hebt of riolering aanlegt - elke klus heeft zijn eigen kenmerken. Wat denk je van werken met meerdere partijen in een project-specifiek partnerschap, vertrouwen op anderen om projecten voor te bereiden, en die krappe budgetten en planning die we allemaal maar al te goed kennen. Weet dat je altijd op feitelijke en recente gegevens kunt vertrouwen om je die voorsprong te geven en je motivatie te behouden.

Gebruik de mogelijkheden van digitaal inmeten met UNI-Complete om de precieze oppervlakte van elk project wat je tegenkomt. Werk met centimeter nauwkeurige data voor het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van iedere bouwklus die je aanneemt.

Voor het geval je het nog niet weet, centimeter nauwkeurige data bestaat uit ieder punt, elke lijn of de veelhoek van een bepaalde locatie. Degenen die al bestaan of die je juist aan deze locatie wil toevoegen. CM-nauwkeurige gegevens maken gedetailleerde planningen of offertes haalbaar, wat helpt bij de verdere communicatie van een project.

Wil je enkele wijzigingen aanbrengen in de gegevens of nieuwe punten maken, zelfs nadat je de locatie hebt verlaten? Je meet eenvoudig opnieuw in en de nieuwe punten, lijnen of polygonen worden aan de bestaande informatie toegevoegd. Vervolgens kan je dit naar kantoor sturen met UNI-Cloud.

MarXact B.V.

Telefoon
070 700 7917
Email
Info@marxact.com
Website
https://marxact.com/nl
Adres
Marathon 3j
1213PB Hilversum

Inventarislijst van MarXact B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.