MAAT Noord
MAAT Noord logo

MAAT Noord

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland.

In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking.
Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid.
MAAT heeft 180 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, ISO 14001, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.

MAAT Transport heeft een uitstekende reputatie op het gebied van regulier en exceptioneel transport. Transport voeren wij uit met ons eigen wagenpark, dat een grote diversiteit kent aan wagens en volgmateriaal met autolaadkranen. Hierdoor is MAAT Transport ook bijzonder geschikt voor complete bedrijfs- en interne verhuizingen. Behalve het transport voeren wij ook de plaatsingswerkzaamheden uit van bijvoorbeeld kluizen, schakelkasten en pompunits.

Ons wagenpark rijdt zowel nationaal als internationaal. We verzorgen al ruim 85 jaar transport, hierdoor weten we precies waar de knelpunten liggen én wat de snelle routes zijn. Met deze kennis houden we ons (exceptioneel) transport efficiënt. We plannen ons transport vanuit vier strategische locaties: Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Antwerpen (Havengebied) en Farmsum (Groningen).

MAAT Noord

Telefoon
078 691 2800
Email
r.kuipers@maat4pl.nl
Website
https://maat4pl.nl/
Adres
Deltaweg 1
9936HK Farmsum

Inventarislijst van MAAT Noord

Klaar om te starten?Word nu planmeister.