Loxam B.V.
Loxam B.V. logo

Loxam B.V.

MISSIE
Loxam Nederland, als onderdeel van een internationaal familiebedrijf, is een duurzame materieelverhuurder. Loxam heeft zich ontwikkeld tot een landelijke professional met een lokaal karakter. Onze klanten bestaan uit ondernemers, die kennis en producten nodig hebben om hun projecten tot een succes te maken. Wij zijn gedreven in het proactief adviseren hoe een project op de meest duurzame, veilige, effectieve en efficiënte wijze uitgevoerd kan worden. Hiermee bieden we onze klanten de zekerheid dat ze krijgen wat ze echt nodig hebben. Door de goede regionale spreiding van onze vestigingen zijn we altijd dichtbij en staan we elke dag 24 uur paraat. We willen graag de meest favoriete partner van onze klanten zijn. We dagen al onze medewerkers uit om het beste uit hunzelf te halen. We geven iedereen de ruimte om zichzelf blijvend te ontwikkelen en door te groeien.
VISIE
De klimaatveranderingen, de stijging van loonkosten en grondstofprijzen, het verdwijnen van beschikbare vakkennis en onze veranderende leefgewoonten zullen impact hebben op onze werk- en leefomgeving. Wij doen graag zaken met alle ondernemers die stappen willen zetten in het creëren van de meest veilige, duurzame, effectieve en kosten efficiënte project uitvoering. Loxam heeft zich ten doel gesteld om met lef én proactief ondernemerschap de huidige marktpositie in de zakelijke markt te vergroten. Daarnaast streven we ernaar om met onze machines en gereedschappen toonaangevend te zijn in de markten waarin wij opereren. Wij zorgen voor de beste (technisch) opgeleide medewerkers en delen onze kennis, als professionals, met onze klanten.
ONZE STRATEGIE
Loxam is gefocust om een lange termijn relatie aan te gaan met de klant. In het gehele proces is de klant koning. Het voordeel hierbij is dat Loxam hiermee een loyaal klantenbestand opbouwt. Wanneer Loxam uitblinkt in deze strategie, merk je dat de huidige afnemers verlengen. Bij deze strategie gaat het erom dat de klant in het hele proces centraal staat. Loxam zorgt voor een optimale klantenservice, klantbeleving en voldoende klantaandacht.
ONTDEK LOXAM
In Nederland heeft Loxam 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).
De kracht van Loxam ligt vooral in de vloot van 650.000 stuks geschikte, veilige en milieuvriendelijke machines. Ons onderscheidend vermogen zit in onze dienstverlening daar omheen; onze mensen helpen u gegarandeerd 24/7 met service & technische ondersteuning. Ontdek onze volledige dienstverlening op www.loxam.nl/services

Onze slogan 'MÉÉR DAN ALLEEN MATERIEELVERHUUR' is onze belofte aan u, om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen.
VERANTWOORD VERHUREN
Loxam is zich bewust van de impact van zijn activiteit op het milieu en toekomstige generaties.
De implementatie van een milieu- en kwaliteitsmanagementsysteem, een versterkt veiligheidsbeleid, verantwoorde keuzes en de betrokkenheid van alle teams rond de waarden van duurzaamheid getuigen van het lange termijn commitment op dit gebied.

Loxam B.V.

Telefoon
088 570 2222
Email
robert.dehoog@loxam.nl
Website
https://www.loxam.nl/
Adres
Valkenierstraat 34
2984AZ Ridderkerk

Inventarislijst van Loxam B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.