Loonbedrijf Zoutman
Loonbedrijf Zoutman logo

Loonbedrijf Zoutman

Welkom bij Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is een bedrijf dat zich bezighoudt met zowel agrarisch werk, grondverzet als cultuurtechnische werken. In ruim 65 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming met een uitgebreid machinepark en een team van ongeveer 20 medewerkers. Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is ISO en VCA gecertificeerd. Wij stellen de klant centraal en voldoen aan diverse kwaliteitseisen en veiligheidseisen die in onze werksectoren worden gesteld.

Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is gespecialiseerd in diverse werkgebieden

Loonbedrijf
Als ervaren loonbedrijf kunt u alle agrarische werkzaamheden aan ons uitbesteden. Wij kunnen de grond van het land voor u bewerken en verbeteren. Daarnaast beschikken wij over passende machines die kunnen worden ingezet bij het zaaien en het oogsten van de gewassen.

Grondverzet
Met geavanceerde en krachtige machines voor onder andere graven, ophogen en egaliseren worden verschillende werkzaamheden voor grondverzet efficiënt uitgevoerd. Bij de uitvoering van grondverzet staan kwaliteit en veiligheid centraal.

Cultuurtechnisch werk
Met onze specialisatie in cultuurtechnisch werk richten we ons op de aanleg, de inrichting en het beheer van landschap in zowel landelijke als stedelijke gebieden.

Werkzaam voor verschillende opdrachtgevers uit Noord-Nederland
Naast de werkzaamheden voor agrarisch werk, grondverzet en cultuurtechniek richten wij ons op de verhuur van materiaal voor grondwerk en het leveren van onder andere zand, grond, compost, kalk, schelpen en pvc materiaal. Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Zoutman is gevestigd in Zevenhuizen. Centraal gelegen in het noorden schakelen verschillende opdrachtgevers uit Groningen, Friesland en Drenthe ons in. Kom gerust eens langs bij ons op het bedrijf, we geven met plezier een rondleiding. Kunt u iets niet vinden op deze site? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Loonbedrijf Zoutman

Telefoon
0594 631 386
Email
info@zoutmanbv.nl
Website
http://www.zoutmanbv.nl/
Adres
Evertswijk 54/3
9354AX Zevenhuizen

Inventarislijst van Loonbedrijf Zoutman

Klaar om te starten?Word nu planmeister.