Loonbedrijf M. Verhoef B.V.
Loonbedrijf M. Verhoef B.V. logo

Loonbedrijf M. Verhoef B.V.

Ons verhaal begon vele jaren terug.

Loonbedrijf M. Verhoef B.V. is in 1980 opgericht door Marcel Verhoef. Met meer dan 45 medewerkers en een geavanceerd machinepark bieden wij u professionele dienstverlening aan in de agrarische sector en grond- weg- & waterbouw.

In het begin was het bedrijf vooral gericht op de agrarische sector. Marcel had twee tractoren en een kraan om mee te werken. Al snel kwam daar een zelfrijdende hakselaar met een gras- en een maisvoorzetstuk bij.

In 1995 begon het bedrijf met transport en handel in mest. De eerste jaren werd de mest getransporteerd met tractoren. De regelgeving werd echter enorm aangescherpt en Marcel kocht als één van de eersten in Nederland een vrachtauto met geijkte weeginstallatie en fraudebestendige monsterapparatuur.

Grondverzet
Omdat met name in het agrarisch loonwerk de pieken steeds groter en korter werden, is er de laatste tien jaar veel geïnvesteerd in grondverzetmachines. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf voor veel grote aannemers een vaste waarde is geworden als het gaat om het inhuren van diverse soorten machines met machinist. Zo is er een goede balans ontstaan met betrekking tot het effectief inzetten van mensen en machines

Loonbedrijf M. Verhoef B.V.

Telefoon
033 245 1925
Email
info@mverhoef.nl
Website
https://www.mverhoef.nl
Adres
Bulderweg 18
3862PK Nijkerk

Inventarislijst van Loonbedrijf M. Verhoef B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.