Loonbedrijf Leffers B.V.
Loonbedrijf Leffers B.V. logo

Loonbedrijf Leffers B.V.

Loonbedrijf Leffers BV is een bedrijf dat actief is in:

LOONWERK
GRONDVERZET
GROENTECHNIEK
Sinds 2007 is het bedrijf zich meer gaan specialiseren in Grondverzet en Groentechniek. Het bedrijf is VCA, SKAL en Erbo gecertificeerd en tevens een erkend LEERBEDRIJF.

Vanaf 1 juli 2019 is Loonbedrijf Leffers BV gaan samenwerken met Kraanverhuurbedrijf Haveman onder de naam Grondverzet Loonbedrijf Leffers-Haveman vof.

De diensten van Loonbedrijf Leffers BV blijven hetzelfde maar door de samenwerking kunnen we u nog beter van dienst zijn door een bredere inzet van o.a. kranen en de verhuur van containers.

GRONDVERZET
Voor diverse opdrachtgevers verrichten wij het grondverzet in de nieuwbouw of uitbreiding, maar ook doorspitten van ondergrond, grondverbetering voor bomen of het uitgraven van funderingen voor huizen en profileren van oppervlaktes.

GROENTECHNIEK
Binnen het bedrijf is dit een onderdeel wat volop in ontwikkeling is. Wij zijn aktief met het klepelen van bermen en overhoeken, snipperen van takken, frezen van stobben, klepelen van kapafval en het opschonen van terreinen.
Zowel voor de houtsnippers als het bermmaaisel hebben wij een duurzame afzet. Materialen worden ingezet voor het opwekken van stroom en het opvangen van gas nadat het vergistingsproces heeft plaatsgevonden.

Loonbedrijf Leffers B.V.

Telefoon
0521 341 285
Email
Info@loonbedrijfleffers.nl
Website
https://www.loonbedrijfleffers.nl/
Adres
Nieuwe Ruiterweg 1
7971PS Havelte

Inventarislijst van Loonbedrijf Leffers B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.