Loon-Verhuurbedrijf Andre Brouwer
Loon-Verhuurbedrijf Andre Brouwer logo

Loon-Verhuurbedrijf Andre Brouwer

Wij zijn Loon- en Verhuurbedrijf Brouwer, gevestigd in Zijderveld. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf, met een sterke focus op agrarisch loonwerk, voornamelijk gericht op de veehouderij- en akkerbouwsector.

Ons machinepark, inclusief de veelzijdige Takeuchi TB290 met draaikantelstuk en verschillende kippers van 10 en 20 ton, stelt ons in staat om diverse landbouwwerkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Enkele van onze diensten omvatten:

-Wallenfrezen: Na het schonen van sloten, zorgt onze speciale Bos wallenfrees ervoor dat het slootvuil netjes wordt gefreesd over uw land, waardoor uw terrein opgeruimd blijft.
-Slotenonderhoud: Met onze Bos slootarm, met een werkbreedte van 4,40 meter, reinigen we uw sloten en houden ze vrij van verstoppingen, zodat ze optimaal blijven functioneren.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service voor onze klanten, waarbij we gebruikmaken van moderne apparatuur en goed opgeleid personeel. Als Loon- en Verhuurbedrijf Brouwer zijn we uw betrouwbare partner voor loonwerkzaamheden en staan we klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Loon-Verhuurbedrijf Andre Brouwer

Telefoon
0345 642 512
Telefoon planner
06 53185736
Email
loonbedrijfbrouwer@online.nl
Website
https://www.loonbedrijfbrouwer.nl/
Adres
Diefdijk 21
4121KN Everdingen

Inventarislijst van Loon-Verhuurbedrijf Andre Brouwer

Klaar om te starten?Word nu planmeister.