Loon op Zand Grondverzet B.V.
Loon op Zand Grondverzet B.V. logo

Loon op Zand Grondverzet B.V.

Loon op Zand is een betrouwbare partner bij uitvoering van zeer diverse projecten. Doelgericht meedenken met onze klanten en hierbij inspelen op lopende werken vormen hierbij de basis voor ons bedrijf Loon op Zand. Niet voor niets is de klantenkring en het wagen-/ machinepark van Loon op Zand de afgelopen jaren meer dan verdubbeld.

Loon op Zand heeft een brede kring opdrachtgevers waaronder wegenbouwers, groenbedrijven, boomverzorgers, projectontwikkelaars, gemeentelijke en provinciale instellingen maar ook particulieren. Mooie projecten waar het moderne wagen-/ machinepark, gediplomeerd en deskundige personeel door het hele land wordt ingezet.

In 1968 startte Stammes senior (Hans) het bedrijf Loon op Zand. In deze periode was het bedrijf vooral actief met de aanleg en onderhoud van sportvelden en seizoensgebonden activiteiten in de groenvoorziening. Gedurende de seizoensgebonden activiteiten is het bedrijf constant actief geweest in uitbreiden van de activiteiten. Zoals het inzetten van grondverzet materieel in de wegenbouw en bij bouwbedrijven.

Nu ruim veertig jaar later staat het familiebedrijf onder leiding van Jeroen Stammes. Het machine- en wagenpark is het visitekaartje van het bedrijf. Daar zijn we zuinig op. De goede zorg voor materieel en personeel betekent automatisch ook dat je de opdrachtgever serieus neemt en je als onderaannemer of verhuurder servicegericht opstelt.

Loon op Zand Grondverzet B.V.

Telefoon
0252 521 011
Email
info@loon-op-zand.com
Website
https://www.loon-op-zand.com/
Adres
Hillegommerdijk 275
2144KN Beinsdorp

Inventarislijst van Loon op Zand Grondverzet B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.