Loon- en Verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon
Loon- en Verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon logo

Loon- en Verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon

Al meer dan 65 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Wij zijn een echt familiebedrijf dat in 1950 door dhr. Leen van der Post is opgericht. In 1989 nam zoon Ben de leiding van zijn vader over en sinds 2020 heeft Ben het stokje doorgegeven aan zijn eigen zoon Jeroen.

Modern machinepark
Anno 2016 zijn wij een modern loonbedrijf met 23 gemotiveerde medewerkers. Wij streven altijd naar vooruitgang en vernieuwingen, wat te zien is aan ons moderne en uitgebreide machinepark. Aangevuld met een uitstekende service en klantgericht denken, zijn wij uw partner als het gaat om grondwerk, agrarisch loonwerk en mestverwerking.

Dag en nacht
Onze kracht zit in ons jonge en goed onderhouden machinepark, gecombineerd met een persoonlijke benadering en veel ervaring van onze medewerkers. Wij staan als bedrijf dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers, we proberen snel, efficiënt en zorgvuldig te werken om samen het werk voor u lichter te maken.

Taakverdeling
Het bedrijf wordt op dit moment gerund door Ben, Joke en Jeroen van der Post, waarbij de taken goed verdeeld zijn. Ben regelt de planning en, als het kan, springt hij maar al te graag bij op een graafmachine, trekker of shovel. Joke regelt alle administratieve- en personeelszaken en Jeroen is voorlopig nog in de werkplaats te vinden en helpt waar nodig een handje mee.

Grondverzet
Met diverse graafmachines zijn wij werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers. Niet alleen de grote opdrachtgevers, maar ook kleine bedrijven en particulieren maken gebruik van onze kennis en ervaring. Ons machinepark is modern en voor het beste resultaat worden de machines alleen bestuurd door gekwalificeerd personeel.

Agrarisch loonwerk
Al meer dan 65 jaar voeren wij diverse agrarische loonwerkzaamheden uit om gras- en bouwland in optimale condities te brengen voor het bereiken van de juiste kwaliteit ruwvoer voor de veehouder. Onze agrarische loonwerkactiviteiten richten zich op de onderdelen mest, gras, maïs, gras-/bouwlandverbetering en slootonderhoud.

Wilt u meer weten over ons loonbedrijf, onze werkzaamheden of onze mensen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer, geven advies en denken met u mee over het maken van de juiste keuzes voor uw werkzaamheden.

Loon- en Verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon

Telefoon
0172 571 171
Telefoon planner
0172 571 171
Email
info@loonbedrijfvanderpost.nl
Website
https://www.loonbedrijfvanderpost.nl/nl/
Adres
Noordeinde 71
2445XC Aarlanderveen

Inventarislijst van Loon- en Verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon

Klaar om te starten?Word nu planmeister.