Loon- en mechanisatiebedrijf John Mennen
Loon- en mechanisatiebedrijf John Mennen logo

Loon- en mechanisatiebedrijf John Mennen

Over Loon- en Mechanisatiebedrijf John Mennen
Het streven van Loon- en Mechanisatiebedrijf John Mennen is om de verschillende werkzaamheden, vakkundig voor U uit te voeren en hierdoor samen met U een zo hoog mogelijk rendement van de verschillende gewassen te behalen.

Loonbedrijf John Mennen is door John en Monique Mennen-Verberne opgericht in 1988 als Gemechaniseerd landbouw loonbedrijf in Heusden gemeente Asten en omstreken. We zijn begonnen met het hakselen van maïs, door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een agrarisch dienstverlenend bedrijf met deskundig en vakbekwaam personeel.

In 2017 is Mark Mennen ingetreden in de V.O.F. Hij heeft de opleiding Monteur grondweg en waterbouw machines behaald waardoor we nu ook voor u kleine reparaties tot complete revisies en constructies kunnen realiseren.

Naast een ruim diensten aanbod van loon- en grondwerkzaamheden leveren wij ook onder andere grondstoffen zoals; kalk, diverse gras- en maïszaden, kuilfolie en toevoegmiddelen.

Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met de verschillende werkzaamheden voor de landbouw-, grond- en cultuurtechnische werken.

Voor een overzicht van de diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We zouden u hierbij graag tot dienst zijn, willen begeleiden en ontlasten.

Loon- en mechanisatiebedrijf John Mennen

Telefoon
0493 692 372
Email
info@loonbedrijfmennen.nl
Website
http://www.loonbedrijfmennen.nl
Adres
Antoniusstraat 49
5725AR Heusden

Inventarislijst van Loon- en mechanisatiebedrijf John Mennen

Klaar om te starten?Word nu planmeister.