Loon- en Grondwerkbedrijf Sloot Didam B.V.
Loon- en Grondwerkbedrijf Sloot Didam B.V. logo

Loon- en Grondwerkbedrijf Sloot Didam B.V.

Grondverzet, loonbedrijf, cultuurwerk, straatwerk, civiel werk, strooien, sneeuwschuiven, transport, verkoop van zand/grind, verhuur en onderhoud van containers en graafmachines.
Dit zijn de specialisaties van SLOOT DIDAM. Een veelzijdig bedrijf dus met kwaliteit, betrouwbaarheid, service en dienstverlening hoog in het vaandel.

Sloot is een partner voor grote en kleine aannemers en voor particulieren. Naast de verhuur van onbemande machines zijn wij ook gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en straatwerk met personeel.

Voor het onderhoud van uw machine zijn in onze goed uitgeruste werkplaats 4 deskundige monteurs werkzaam. Allerhande grondverzetmachines kunnen worden gerepareerd, alsmede het leveren van onderdelen hiervoor. Wij hebben onderdelen van ATLAS – TEREX en Neuson op voorraad.

Sloot Didam is VCA gecertificeerd; de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Ook zijn wij BMWT gecertificeerd. Dus zoekt u een machine of truck, dan vindt u hier een leverancier die onder fabrieksgarantie actief is. Ook zijn we met de footprint CO2 bezig en reeds geverifieerd.

Loon- en Grondwerkbedrijf Sloot Didam B.V.

Telefoon
0316 221 465
Telefoon planner
06 22517982
Email
planning@slootbv.nl
Website
https://sloot-grondverzet.nl/
Adres
Heeghstraat 78
6942PG Didam

Inventarislijst van Loon- en Grondwerkbedrijf Sloot Didam B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.