Loon- en Grondverzetbedrijf Wetering Den Ham B.V.
Loon- en Grondverzetbedrijf Wetering Den Ham B.V. logo

Loon- en Grondverzetbedrijf Wetering Den Ham B.V.

π–πžπ­πžπ«π’π§π  πƒπžπ§ π‡πšπ¦ 𝐁.𝐕.
Wetering BV te Den Ham is een gerenommeerd spoorkraanverhuur-, grondverzet- en transportbedrijf. Tevens kunt u bij ons terecht voor veiligheidspersoneel aan de railinfra. Onze jarenlange ervaring, een modern machinepark en gemotiveerde vakmensen komen tot uiting in de kwaliteit van onze werkzaamheden. Ons dienstaanbod is zeer uitgebreid.

π’π©π¨π¨π«π°πžπ«π€:
Een specialisme van Wetering BV is de verhuur van spoorkranen. Een spoorkraan – ook wel krol genoemd – is een mobiele kraan, welke is aangepast om over rails te rijden. Dit is zeer gespecialiseerd werk waarvoor wij elf kranen met speciale, eigen ontworpen hulpstukken in gebruik hebben. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers, onder andere Strukton Rail, Volker Rail, Asset Rail, BAM Rail, Dura Vermeer en Swietelsky. Het transport van deze kranen voeren wij ook zelf uit. Hierdoor zijn wij bij een eventuele calamiteit snel ter plekke.

π“π«πšπ§π¬π©π¨π«π­:
Voor professioneel vervoer van uw machines bent u bij Wetering BV uit Den Ham op de juiste plek, dit geldt ook voor dieplader transport. We staan vermeld op de VIHB-lijst als vervoerder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar en beschikken over de Eurovergunning voor beroepsgoederenvervoer.

π†π«π¨π§ππ―πžπ«π³πžπ­:
Wetering BV beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van grondwerkzaamheden. Ons machinepark is berekend op vele uiteenlopende taken op het gebied van grondwerk. Wetering BV is daardoor snel en flexibel inzetbaar voor diverse soorten grondwerkzaamheden.

Loon- en Grondverzetbedrijf Wetering Den Ham B.V.

Telefoon
0546 671 495
Email
info@weteringbv.nl
Website
https://weteringbv.nl/
Adres
Ommerweg 67
7683AW Den Ham

Inventarislijst van Loon- en Grondverzetbedrijf Wetering Den Ham B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.