L.A. van den Heuvel B.V.
L.A. van den Heuvel B.V. logo

L.A. van den Heuvel B.V.

HOE HET BEGON
De basis van ons familiebedrijf gaat terug naar 1989. Na de eerste jaren vooral actief te zijn geweest in akkerbouw, loonwerk en verhuur, kwam er vanaf 1993 een eigen vrachtwagen met autolaadkraan in het bedrijf. In de navolgende periode werd er enorm veel werk verzet met betrekkelijk weinig materieel. De klantenkring bleef groeien. Er werd personeel aangenomen en geïnvesteerd in nieuw materieel. Het bedrijf maakte een mooie constante groei door, waardoor er steeds meer geïnvesteerd kon worden in specialistisch materieel, afgestemd op de behoeftes vanuit de markt.

HOE HET NU IS
Vandaag de dag zijn we een familiebedrijf met de 2e generatie reeds werkzaam binnen het bedrijf. Met een team van ca. 30 professionele, gemotiveerde medewerkers zijn we dagelijks op pad voor o.a. staal- en kunststofconstructiebedrijven, aannemers GWW, handels-, verhuur- en bouwbedrijven.

Met ons moderne materieel hebben we voor vrijwel iedere klus een passende oplossing. We onderscheiden ons door een flexibele, servicegerichte instelling.

L.A. van den Heuvel B.V.

Telefoon
06 53154574
Email
bas@heuvelspeciaaltransport.nl
Website
https://www.lavdheuvel.nl/
Adres
Schans 41b
4251PW Werkendam

Inventarislijst van L.A. van den Heuvel B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.