Krinkels B.V. Zuidwolde
Krinkels B.V. Zuidwolde logo

Krinkels B.V. Zuidwolde

Kent u ons al? Misschien niet bewust. Maar de kans is groot dat u met ons te maken heeft gehad, direct of indirect. Ontwerp, aanleg en beheer van de openbare ruimte, daar zijn wij sterk in op het gebied van groen, infra, water en sport.

Wat we doen
Krinkels maait de bermen en verzorgt de aanleg en het onderhoud van groen, maar ook het onderhoud van bomen langs onze snel- en provinciale wegen. We richten parken en speelterreinen in, zorgen voor mooie en veilige oevers, onderhouden watergangen en leggen sportvelden aan. Ook het onderhoud van deze projecten nemen wij voor onze rekening. Maar we doen meer. We maken de perrons sneeuwvrij zodat u ’s winters veilig de trein instapt. We regelen dat het verkeer snel weer kan doorstromen na een ongeval en dat de verlichting langs de snelwegen werkt. Uw veiligheid is onze prioriteit.
We werken veel samen met landelijke opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en NS. Ook provincies, gemeenten, waterschappen en ministeries zijn al jaren onze vaste klant.

Waar je ons vindt
Onze 9 vestigingen liggen verspreid door het hele land. Zo zijn we altijd in de buurt van onze opdrachtgevers. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Breda aan één van de toegangswegen naar de stad. Dit opvallende pand is al verschillende keren in de prijzen gevallen vanwege zijn architectuur, duurzame karakter en technische hoogstandjes.

Krinkels B.V. Zuidwolde

Telefoon
0528 233 133
Telefoon planner
06 11221137
Email
daan.vos@krinkels.nl
Website
https://www.krinkels.nl/
Adres
Nijverheidsweg 14a
7921JJ Zuidwolde

Inventarislijst van Krinkels B.V. Zuidwolde

Klaar om te starten?Word nu planmeister.