Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf B.V.
Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf B.V. logo

Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf B.V.

Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf een familiebedrijf welke al ruim 75 jaar gespecialiseerd is in het uitvoeren en onderhouden van grond- weg en waterbouwkundige werken. Ons werkgebied is met name in de regio Zuid- Holland, Noord- Brabant, en Zeeland maar uitzonderingen hierin zijn altijd mogelijk.

Wij nemen kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid maar ook het praktische gebruik als vertrekpunt voor uw project. We hebben alle benodigde certificaten in huis om aan te tonen dat wij kwaliteit leveren, veilig en milieubewust werken en continue blijven ontwikkelen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner om uw project uit te voeren.

Wij hebben moderne technische oplossingen en technieken in huis voor uw project maar ook het vakmanschap om de werkzaamheden goed uit te voeren.
Wij onderscheiden ons door onze rijke historie, onze werkcultuur, onze ruime werkervaring, onze specialiseerde werknemers en ons vermogen om met iedereen mee te denken in passende oplossingen. Wij bieden kwaliteit en duurzaamheid voor een passende prijs waarbij we rekening houden met uw wensen en verwachting en de eisen vanuit de wet- en regelgeving.

Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf B.V.

Telefoon
0180 613 522
Email
info@kraaijeveld-barendrecht.nl
Website
https://kraaijeveld-barendrecht.nl/
Adres
Londen 9
2993LA Barendrecht

Inventarislijst van Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.