Kooi Camerabewaking
Kooi Camerabewaking logo

Kooi Camerabewaking

Bescherm uw bouwplaats of locatie met tijdelijke camerabewaking van Kooi, zodat u altijd 24/7 verzekerd bent van betrouwbare tijdelijke beveiliging.

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Door uw project of terrein goed te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkomt u dergelijke schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust.

Een mobiele cameramast is natuurlijk bruikbaar voor talloze locaties. We beveiligen bijvoorbeeld zonneparken, windparken, bouwplaatsen, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen. Door gebruik te maken van innovatieve camerasystemen en directe opvolging worden ongenode gasten en ongeregeldheden opgemerkt. Het Kooi Alarm Center monitort de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zet waar nodig alarmopvolging in gang. Zo bent u altijd verzekerd van effectieve tijdelijke camerabewaking.

Onze ruim 170 medewerkers zetten zich in voor de beste tijdelijke camerabeveiliging en broeidetectie in Europa. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Oostenrijk leveren we elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst.

Wij geloven dat iedereen een rustige en ongestoorde nachtrust verdient. Ook u. Daarom observeren en signaleren we met tijdelijke, mobiele en innovatieve camerabewaking en broeidetectie. Zo voorkomen we diefstal en schade bij uw bouwplaats of locatie.

Kooi Camerabewaking

Telefoon
088 247 5610
Telefoon planner
06 18043261
Email
order@247kooi.com
Website
https://www.247kooi.nl
Adres
Zonnedauw 10
9202PA Drachten

Inventarislijst van Kooi Camerabewaking

Klaar om te starten?Word nu planmeister.