Koen Meijer BV
Koen Meijer BV logo

Koen Meijer BV

Koen Meijer bv is van oorsprong een aannemersbedrijf, dat zich In de afgelopen jaren steeds meer heeft ontwikkeld als een full service bedrijf. Dit betekent dat Koen Meijer bv ondertussen het totaal plaatje kan bieden: van kavel tot kasteel.

Om dit te kunnen realiseren zijn er 3 samenwerkingspartners die in nauw contact met elkaar staan. Te samen vormt ons productaanbod het complete assortiment om elk project, zowel klein als groot en complex, te kunnen realiseren. Deze 3 samenwerkingspartners zijn:

Aannemersbedrijf Koen Meijer BV
Aannemersbedrijf Koen Meijer BV focust zich al meer dan 25 jaar op de wegenbouw, riolering en waterbouw. Voor zowel grote als kleine projecten kunt u bij ons terecht.

Vastgoed Partner
Vastgoed Partner is gespecialiseerd in de bouw en verbouw van vastgoed. Hierbij kunnen wij de volledige bouw op ons nemen, tot aan de inrichting aan toe. Wij nemen u alle zorgen uithanden en leveren u een fantastisch vastgoed product.

Euromeij BV
Euromeij BV is werkzaam in de projectontwikkeling. In dit bedrijf kopen wij interessante vastgoedpanden op aantrekkelijke locaties. We maken mooie woonprogramma’s en innovatieve werk-, horeca- en retailconcepten. Vervolgens wordt dit vastgoed verhuurt of verkocht.

Zoals hierboven te lezen is, kunnen wij u dus alles bieden. Van een straat aanleggen, tot het bedenken en realiseren van een totaal concept, u kunt bij Koen Meijer bv terecht.

Ondertussen hebben wij meer dan 100 medewerkers. Wij beschikken op ieder gebied over zeer gespecialiseerde kennis, stuk voor stuk vaklui van type ‘niet zeuren maar aanpakken’. De sfeer binnen ons bedrijf is informeel, maar wel met een hoge mate van respect voor elkaars kunnen. Die open mentaliteit weerspiegelt zich in onze bedrijfsvoering, zowel intern als extern. Onze hoofdvestiging is in Veendam.

Koen Meijer BV

Telefoon
0598 627 999
Telefoon planner
06 11194450
Email
luuk@koenmeijer.nl
Website
https://koenmeijer.nl/
Adres
Transportweg 32
9645kx Veendam

Inventarislijst van Koen Meijer BV

Klaar om te starten?Word nu planmeister.