Kloosterman B.V.
Kloosterman B.V. logo

Kloosterman B.V.

Welkom

Welkom op onze vernieuwde website. Hier willen we u met trots laten zien wat we in huis hebben. En dan niet alleen ons materieel, maar vooral ook de mensen die het mogelijk maken dat we al meer dan 100 jaar de kwaliteit afleveren die u van ons mag verwachten.

Sinds onze overgrootvader Adriaan Kloosterman in 1915 in de omgeving van Kapelle met paard en maaibalk begon, is er veel veranderd. We zijn in 100 jaar tijd gegroeid van een eenmanszaak naar een brede dienstverlener met vakkundig personeel en een eigen modern machinepark. Onze waarden zijn echter hetzelfde gebleven; passie voor het vak, gevoel voor innovatie en een sterke drijfveer om het steeds beter te willen doen.

Passie voor het vak

Aan de basis van al onze activiteiten ligt liefde voor het vak. Het agrarische loonwerk, het grondverzet en het transport. We zijn gepassioneerd over ons bedrijf en de mooie projecten die we mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers; agrariers, aannemers, waterschappen, Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland en gemeenten.

Zeeuwse mentaliteit

Onlosmakelijk verbonden met Kloosterman BV is de provincie Zeeland. Onze roots, onze rijke historie en onze toekomst liggen besloten in het Zeeuwse landschap. van generatie op generatie is ons bedrijf doorgegeven met de boodschap er goed op te passen. Wij zien onszelf als hoeders van het nalatenschap van onze hardwerkende voorvaderen.

Innovatie en gedrevenheid

We willen alleen het beste eindresultaat afleveren. Kloosterman BV investeert daarom continu in niuew materieel. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, creatief en denken oplossingsgericht met de opdrachtgever mee. Die gedrevenheid om altijd het onderste uit de kan te halen, is typisch Kloosterman BV.

Kloosterman B.V.

Telefoon
0113 341 402
Telefoon planner
06 30108437
Email
willem@kloostermanbv.com
Website
https://www.kloostermanbv.com/
Adres
Eversdijkse Bredeweg 5
4421RB Kapelle

Inventarislijst van Kloosterman B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.