Klomp Grond- en Sloopwerken B.V.
Klomp Grond- en Sloopwerken B.V. logo

Klomp Grond- en Sloopwerken B.V.

Al meer dan 15 jaar biedt Klomp uit Bakel de oplossing voor elk karwei. Met ruime ervaring in grond- en sloopwerken, machine- en containerverhuur en het transport daarvan, heeft Klomp inmiddels een bewezen reputatie opgebouwd als betrouwbare partner.

Bij Klomp doen we er alles aan om onze afspraken na te komen waardoor u als klant met een gerust hart op ons kunt rekenen. Groot of klein, zakelijk of particulier, elke klus begint bij Klomp!

Over Klomp Machineverhuur
Hoe het allemaal is begonnen
Op 1 juni 2006 startte Willem Klomp als ZZP-er bij het huis van z’n ouders in het Noord Brabantse Bakel met zijn activiteiten. Met een auto, aanhanger en een mini-graver ging Willem op pad naar zijn klussen. Al vanaf de start investeerde Willem in nieuwe machines waardoor hij steeds meer en ook andere soorten klussen kon aannemen.

Grondwerken | Klomp Machineverhuur
Uitbreiding en groei
Het grotere machinepark en het groeiende aanbod aan klussen, zorgde voor de volgende grote stap voor Klomp: aan de Houtakker 6 in Bakel werd een stuk grond aangeschaft waarop een schitterende bedrijfsruimte werd gerealiseerd. Inmiddels had Willem Klomp enkele medewerkers in dienst genomen om het groeiende werkaanbod goed te kunnen verwerken. In de periode 2016/2017 kwam direct naast ons pand een stuk grond beschikbaar waarop een extra hal voor opslag werd gerealiseerd. In 2019 werd het machinepark flink uitgebreid met een grote rupskraan (24 ton) trilpompen en aggregaten.

Vandaag de dag is Klomp een veelzijdig bedrijf met een zeer modern en uitgebreid machinepark. Samen met een team van in totaal 8 medewerkers wordt een grote groep (vaste) klanten bediend die Klomp kunnen waarderen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde diensten.

Meer weten over de diensten van Klomp?
Wat u ook gedaan wilt hebben op het vlak van grondwerk, sloopwerk, container– of machineverhuur: wij staan gegarandeerd voor u klaar en komen onze afspraken altijd na. Uiteraard kunt u in overleg met ons uw wensen en ideeën voorleggen. Wij zullen dan goed kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u uiteraard persoonlijk advies krijgen over uw klus. Meer weten over de diensten van Klomp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen!

Klomp Grond- en Sloopwerken B.V.

Telefoon
0492 785 752
Telefoon planner
06 55103798
Email
willem@klomp-bv.nl
Website
https://www.klomp-bv.nl/
Adres
Houtakker 6
5761DD Bakel

Inventarislijst van Klomp Grond- en Sloopwerken B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.