Kapteijns B.V.
Kapteijns B.V. logo

Kapteijns B.V.

Ons team
Dagelijks werken we met zo’n 24 vaste collega’s, ZZP-ers, stagiaires en tijdelijke krachten aan onze mooie projecten. Met opleidingen, cursussen en trainingen blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze branche.

We houden van werken, maar zeker ook van gezelligheid: ’s ochtends een kop koffie in de kantine om de dag goed te starten en aan het einde van de dag met een drankje even na kletsen. Bijzondere momenten zoals het begin van de bouwvak, Sinterklaas en Kerst grijpen we met beide handen aan om een gezellige middag/ avond te maken.

Onze klanten
Zo divers als onze projecten, zijn ook onze klanten. Particulieren, aannemers, installatiebedrijven, zorginstellingen, scholen, gemeentes, instellingen… slechts een kleine selectie uit ons klantenbestand. Neemt een klant contact met ons op, dan gaan we op de locatie kijken, want alleen zo kunnen we de beste afspraken maken, het beste aan de wensen voldoen. We denken mee, adviseren en doen aanbevelingen. Met onze jarenlange ervaring en oog voor ontwikkelingen kunnen wij onze klanten altijd voorzien van een passend advies.

Het juiste materieel
Door de jaren heen is ons aanbod van diensten flink uitgebreid. Evenals ons machinepark. Dankzij ons complete machinepark beschikken we over vele moderne grond- en sloopwerkmachines, waarmee we voor iedere klus het juiste materieel hebben. Zo zijn we in staat om werkzaamheden perfect te verrichten, ongeacht de bodemgesteldheid of weersomstandigheden. Ook projecten op een moeilijk bereikbare locaties zijn geen probleem.

Investeren in de toekomst
Tijden veranderen, de wensen van onze klanten veranderen en zo ook ons bedrijf. In 2018 hebben we ons nieuwe kantoor, de nieuwe werkplaats, wasplaats en loods in gebruik genomen. Met deze uitbreiding zijn we klaar voor de toekomst: klaar voor nieuwe klanten, nieuwe opdrachten en nieuw materieel.

Wij houden van ons vak en vinden het goed opleiden van jonge mensen voor ons vak belangrijk. Daarom is Kapteijns BV een erkend leerbedrijf. Studenten die veel willen leren in een groeiende organisatie zijn bij ons altijd van harte welkom.

Een stukje geschiedenis
Kapteijns BV bestaat sinds 1977. Het is opgericht door Christ Kapteijns en door de jaren heen is het stokje doorgegeven van Christ naar zoon Mari en later aan kleinzoon Raymond. Van vader op zoon, op kleinzoon is ook de naam van het bedrijf meegegroeid: van Loonbedrijf Chr. Kapteijns naar MKapteijns Loon- en Grondwerken, naar MKapteijns Sloop- en Grondwerken en uiteindelijk naar onze huidige naam: Kapteijns BV.

Ons bedrijf is meegegroeid met de tijd, onze diensten wat verschoven. Waar we ooit begonnen zijn met loonwerkzaamheden zijn we nu specialist op het gebied van grond-, sloop- en straatwerken. Vanuit onze rioolservice leggen we rioolstelsel aan en staan we klaar voor reparaties en onderhoud. Daarnaast verhuren we machines en containers.

Kwaliteit
Kwaliteit is belangrijk. Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd en werken volgens de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007).

Kapteijns B.V.

Telefoon
073 551 4134
Email
Raymond@kapteijnsbv.nl
Website
https://www.kapteijnsgrondwerken.nl/
Adres
Mgr.Hermuslaan 70
5271RK Sint-Michielsgestel

Inventarislijst van Kapteijns B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.