Jules Reijs Grond- en Straatwerk
Jules Reijs Grond- en Straatwerk logo

Jules Reijs Grond- en Straatwerk

Het straatwerk van Jules Reijs Grond- en Straatwerk zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand de uitstraling krijgt die het verdient! Wij beschikken over een kundig team en de juiste machines, waardoor wij zowel grote als kleine projecten kunnen verzorgen.

Voor uw straatwerk bent u bij ons aan het goede adres! Het team heeft ervaring met het aanleggen van in- en opritten, sierbestrating, parkeerplaatsen, trappen en straten. Daarnaast kunnen wij ook overige werkzaamheden verzorgen, zoals het aanleggen van riolering, het uitvoeren van grondwerk en het afvoeren van puin.

Ons team heeft ruime ervaring met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie. Zowel voor particulier woningen als voor gemeentes, organisaties en bedrijven. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen ons uiterste best voor ieder project!

Wij beschikken over de juiste materialen, machines en collega's om uw ideale tuin te realiseren! Samen met u maken wij een planning om uw tuin van het begin tot het einde aan te leggen, zodat u zo snel mogelijk van uw tuin kunt genieten. Daarnaast beschikt ons netwerk over verschillende leveranciers, waardoor wij u kunnen adviseren over het inkopen van uw tuinmaterialen.

Door onze ruime ervaring kan ons team snel en op een vakkundige wijze een riool aanleggen. Daarnaast beschikt het team van Jules Reijs Grond- en Straatwerk over de juiste apparatuur voor het plaatsen van een kwalitatief goed riool.

Wij kunnen u het complete plaatje bieden aan bedrijven en particuliere opdrachtgevers. Het team kan zowel de straat- en grondwerk voor u verzorgen.

Het beschikken over een goede fundamentele basis voor het aanleggen van een tuin of straatwerk is zeer belangrijk, dat weet het team van Jules Reijs Grond- en Straatwerk als geen ander! Ons team beschikt over ruime ervaring en over de juiste apparatuur voor het vakkundig uitvoeren van grondwerk.

Wij zorgen ervoor dat uw tuin of straatwerk over de juiste fundamentele basis beschikt, zodat u zo lang mogelijk van uw prachtige tuin of straatwerk kunt genieten!

Jules Reijs Grond- en Straatwerk

Telefoon
06 27458998
Email
info@julesreijs.nl
Website
https://www.julesreijs.nl/
Adres
Kamille 7
5432DL Cuijk

Inventarislijst van Jules Reijs Grond- en Straatwerk

Klaar om te starten?Word nu planmeister.