J.P. van der Wal V.O.F.
J.P. van der Wal V.O.F. logo

J.P. van der Wal V.O.F.

In 1900 is het bedrijf opgestart door Roelf van der Wal, met zo’n 10 hectare land.

In 1938 heeft Jurrie Poppe sr. het bedrijf overgenomen en werd het landbouwbedrijf meer een loonbedrijf met aardappelstomers (waarmee hij in de periode van de 2e wereldoorlog aardappelen stoomde en inkuilde als varkensvoer) en later grasmaaiers die getrokken werden door paarden. In de jaren zestig groeide het boerenbedrijf uit tot een bloeiende onderneming met zo’n 50 hectare land.


In 1980 zijn wij het grondverzet erbij gaan doen en inmiddels is dit de hoofdtak van de onderneming met diverse grondverzetmachines en vrachtauto’s.
Daarbij hebben wij in 1993 een composteerinrichting opgericht. Het recyclen van groenafval is ook een belangrijk deel geworden van werkzaamheden.

Momenteel wordt het familiebedrijf gerund door Derk Jurrie, Roelie, Jurrie en Johan van der Wal met zo’n 8 medewerkers in vaste dienst.

Onze hoofdtaken zijn grondverzet, transport en groenrecycling. Voor meer informatie over alle werkzaamheden die wij verrichten en welke machines wij hiervoor kunnen inzetten kunt u via de tabbladen alle informatie vinden.

Wij werken volgens het VCA* certificerings systeem en wij zijn een erkend leerbedrijf.

J.P. van der Wal V.O.F.

Telefoon
0597 561 427
Telefoon planner
06 46092950
Email
nanne@vanderwalblijham.nl
Website
https://www.vanderwalblijham.nl/
Adres
Winschoterweg 22
9697XD Blijham

Inventarislijst van J.P. van der Wal V.O.F.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.