Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek B.V.
Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek B.V. logo

Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek B.V.

Met grote capaciteit snel en betrouwbaar ontzorgen op het gebied van grondwerk en cultuurtechniek, agrarisch loonwerk, mestdistributie en transport. Dat is Jennissen in Den Dungen. Wij zijn een daadkrachtig familiebedrijf dat niet vies is van hard werken.

Jan, Toon en Edwin Jennissen runnen samen Jennissen bedrijven. Waaronder ook twee melkveebedrijven vallen. Hierbij zijn de taken duidelijk verdeeld. Ook de jongere generatie zet zich hard in voor het bedrijf, waardoor later het bedrijf overgenomen zal worden.

Jan is de koeienboer en is verantwoordelijk voor de veestapel aan de Veedijk in Berlicum samen met zijn zoon Rob. Zoon Thomas heeft zijn passie gevonden in het grondwerk en zit dan ook graag op de kraan.

Toon is verantwoordelijk voor het vee op de locatie aan de Nijvelaar samen met zijn zoon Theon. Overdag werkt Toon mee op kantoor waar ook dochter Moniek haar kwaliteit inzet.

Edwin zorgt ervoor dat de afdeling planning en administratie goed blijft functioneren. Daarnaast doet hij nog wekelijks een rondje over de werf op zijn loader om ervoor te zorgen dat alles er netjes uit blijft zien. Zoon Luuk werkt ook graag mee op de verschillende machines in het loonwerk en grondverzet.

Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek B.V.

Telefoon
073 503 1649
Telefoon planner
073 503 1649
Email
michel@lbjennissen.nl
Website
https://www.lbjennissen.nl
Adres
Nijvelaar 1
5275HN Den Dungen

Inventarislijst van Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.