JBS Infra
JBS Infra logo

JBS Infra

Bij JBS infra staan wij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt klaar.

Wij richten ons op het verzorgen van alle voorkomende werkzaamheden m.b.t (sier)bestrating, grondwerk, tuinaanleg en riolering. Tevens verhuren wij ook onze machines en gereedschappen. Daarnaast hebben wij een handel in aan onze werkzaamheden gerelateerde producten.

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse functies bij een aannemingsbedrijf in de grond-,weg en waterbouw heb ik in 2016 JBS-infra opgestart. In de voorgaande jaren heb ik veel ervaring opgedaan in alle facetten van de wegenbouw. En dan niet alleen in tal van verschillende werken maar ook in diverse functie’ s. Hierbij moet u denken aan advies, ontwerp, werkvoorbereiding, projectbegeleiding en ook de daadwerkelijke uitvoering.

Het is de combinatie van al deze functies wat mij aanspreekt. Een stukje advies en ontwerp. Dan het maken van een aanbieding die past in het budget van de klant en het uitvoering van het uiteindelijke werk. Deze afwisseling in werkzaamheden geeft de motivatie om er steeds weer iets moois van te maken. Het voordeel van het zelf meewerken op de werkvloer is dat je alle in- en outs van het project kent en snel kan schakelen naar de wensen van de klant.

Maar u kunt ook terecht bij JBS -infra als u zelf al een compleet ontwerp heeft. Wij kunnen op elk gewenst moment in stappen in een project.

De klant kan dan kiezen uit een vaste prijs voor een (deel)project of het werken met eenheids- of uurtarieven. Hierbij staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.
De werkzaamheden waarop wij ons richten zijn zeer gevarieerd. U kunt terecht voor het (her)straten van uw tuin of terreinverharding. Maar ook voor het compleet aanleggen van wegen en bedrijfsterreinen. Inclusief alle grondwerken, rioleringen, verhardingen en inrichtingselementen.

Zoals omschreven zijn onze projecten wisselend in grote en soort. Om hier flexibel mee om te gaan werkt JBS infra met een vaste groep gemotiveerde ZZP-ers. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de werkzaamheden en de omvang van de projecten.

Voor verschillende werkzaamheden beschikt JBS infra ook over diverse machines en gereedschappen. Goed gereedschap is belangrijk voor de kwaliteit van een werk. Omdat de werkzaamheden wisselend zijn is niet altijd alles in gebruik. Daarom is het mogelijk om de machines en gereedschappen ook te verhuren aan derden (zie button verhuur).

Daarnaast handelt JBS-infra in funderings-, verharding-, en overige branche gerelateerde materialen (zie button handel).
Indien u vragen heeft of uw gewenste werkzaamheden zijn niet genoemd wees vrij om contact op te nemen. We zullen dan vrijblijvend in overleg bespreken of JBS-infra wat voor u kan betekenen.

JBS Infra

Telefoon
06 51607469
Telefoon planner
06 27223079
Email
info@jbs-infra.nl
Website
https://www.jbs-infra.nl/
Adres
Bramestraat 12
4413ex Krabbendijke

Inventarislijst van JBS Infra

Klaar om te starten?Word nu planmeister.