Jansen Eupe WG en Zoon Loonbedrijf
Jansen Eupe WG en Zoon Loonbedrijf logo

Jansen Eupe WG en Zoon Loonbedrijf

๐‰๐š๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐„๐ฎ๐ฉ๐ž ๐–๐† ๐ž๐ง ๐™๐จ๐จ๐ง ๐‹๐จ๐จ๐ง๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ

Na een kwart eeuw gewerkt te hebben bij het Vriezenveense bedrijf Van de Bosch, werd het voor Wicher Jansen Eupe sr. tijd voor een nieuwe uitdaging. De droom van een eigen dienstverlenend bedrijf werd steeds groter. Midden tachtiger jaren werd het boerenwerk steeds meer door machines gedaan en daar zag. Wicher de toekomst in.

Inmiddels zijn de werkzaamheden behoorlijk uitgebreid. Naast mesten, zaaien, maaien en mais is ook het slootonderhoud onderdeel geworden van de dienstverlening. De wintermaanden worden gevuld met gladheidsbestrijding. Boerenerven en bedrijventerreinen worden sneeuw- en ijsvrij gemaakt. Is er geen vrieskou, dan wordt door iedereen gewerkt aan het onderhoud en het updaten van de machines om in het voorjaar weer aan de bak te kunnen.

Nog steeds groeit de opdrachtenportefeuille van Jansen Eupe en Zonen. Vooral in het mest- en hakselseizoen werkt het familiebedrijf op volle toeren. Regelmatig springen Hexelse agrariรซrs bij. Gelukkig maar want: Bie Jansen Eupe bint ze gek met de boern. En dat wilt ze zo hooln!

Jansen Eupe WG en Zoon Loonbedrijf

Telefoon
0546 697 377
Email
info@janseneupe.nl
Website
http://www.janseneupe.nl/nl/
Adres
Muldersdijk 2
7645AG Hoge Hexel

Inventarislijst van Jansen Eupe WG en Zoon Loonbedrijf

Klaar om te starten?Word nu planmeister.