Jan van den Boomen B.V.
Jan van den Boomen B.V. logo

Jan van den Boomen B.V.

Ons bedrijf is een aannemersbedrijf dat al sinds 1961 in de grond-, weg- en waterbouwbranche actief is.

Wij zijn een middelgrote organisatie met enthousiaste medewerkers die voor u het verschil kan maken door nét een stapje verder te gaan. Dit extra stapje kan gerealiseerd worden omdat ons bedrijf zeer flexibel werkt, en daardoor op de juiste plaats en het juiste moment in actie kan komen. Bovendien hebben wij vakmensen van alle mogelijke disciplines in huis.

Onze onderneming is uitgegroeid tot een betrouwbare en flexibele partner van veel opdrachtgevers. Betrokken, veelzijdig en vakkundig. We streven naar een zo goed mogelijk resultaat door middel van het meedenken, adviseren en het goed plannen en uitvoeren van opdrachten met ervaren vakmensen, gericht op de toekomst!

Wij leveren een belangrijke en betrouwbare bijdrage aan nieuwbouw, reconstructies en onderhoud van diverse projecten. Het personeel kan het volledige traject, van tekening en bestek tot de uitvoering verzorgen.

Ons bedrijf is gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder niveau 3.

Het is belangrijk dat wij als onderneming weten wat ons energieverbruik is en dat we kijken en werken aan maatregelen om de uitstoot van CO2 (energie) te verminderen. Dit heeft meerdere kanten. Om de totale CO2-uitstoot te beperken zullen we onze doelstellingen jaarlijks moeten herzien en aanpassen. Deze zullen in het uit te voeren beleid worden opgenomen.

Allereerst betekent dit dat ons bedrijf minder milieubelastend zal worden. Ten tweede heeft dit kostenbesparing als gevolg en ten derde is het bij het gunnen van bestekken (ook voor spoorwerken) een voordeel als we op een hoog niveau op de prestatieladder staan. Wij hebben ons energieverbruik en de daarbij behorende CO2-uitstoot over de afgelopen jaren in kaart gebracht. Zie hiervoor onze CO2 footprint. Deze rapporten zijn nodig voor de CO2-prestatieladder. Eventuele richtlijnen hieromtrent kunt u nazien op www.skao.nl.

De directie heeft ten aanzien van de CO2 uitstoot het navolgende beleid vastgesteld:

Jan van den Boomen B.V. zet zich in voor het milieuvriendelijk en duurzaam voorbereiden, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden en de aanschaf van brandstof besparende machines om zodoende zowel binnen onze organisatie als ook voor onze klanten de uitstoot van CO2 te beperken. Dat wil zeggen dat we een actief beleid voeren om milieuonvriendelijke effecten, zowel op kantoor als op de werkplek, zoveel mogelijk proberen te vermijden. De uitstoot van CO2 heeft een duidelijk negatief effect op het klimaat en daarmee de wereld waarin wij leven.

Jan van den Boomen B.V.

Telefoon
0411 631 257
Telefoon planner
06 10978493
Email
info@vd-boomen.nl
Website
https://vd-boomen.nl
Adres
Daasdreef 12
5298MK Liempde

Inventarislijst van Jan van den Boomen B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.