Jac. van der Vegt en Zonen

๐‰๐š๐œ. ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ซ ๐•๐ž๐ ๐ญ ๐ž๐ง ๐™๐จ๐ง๐ž๐ง - ๐Š๐ซ๐š๐š๐ง๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐ฎ๐ฎ๐ซ & ๐“๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ
๐™ด๐šŽ๐š— ๐šŸ๐šŽ๐š›๐š๐š›๐š˜๐šž๐š ๐š๐šŽ ๐š—๐šŠ๐šŠ๐š– ๐šŸ๐š˜๐š˜๐š› ๐šŠ๐š• ๐šž๐š  ๐š‘๐š˜๐š›๐š’๐šฃ๐š˜๐š—๐š๐šŠ๐šŠ๐š• ๐šŽ๐š— ๐šŸ๐šŽ๐š›๐š๐š’๐šŒ๐šŠ๐šŠ๐š• ๐š๐š›๐šŠ๐š—๐šœ๐š™๐š˜๐š›๐š.

Het bedrijf is in 1928 opgericht door Jan Weever en die begon het bedrijf met paard en wagen, waarna later de eerste vrachtwagens werden aangekocht. Na het huwelijk van Jac van de Vegt met de dochter van Jan Weever werd samen met de heer A. Koetsier het bedrijf in 1961 over genomen. Koetsier is in 1968 zelfstandig verder gegaan met een eigen bedrijf, waar na Jac van de Vegt het bedrijf verder voort zet..

Midden jaren 70 werd er steeds meer transport gekombineerd met hijswerkzaamheden. Jac van der Vegt besloot in 1978 een deel van zijn vracht auto,s te verkopen. En zijn hijswerkzaamheden uit te brijden.Hier werd een vol hydraulische kraan voor aan gekocht. (Lokomo)

Na het overlijden van van de Vegt in 1986 hebben de broers Henk, Jan, Jack en Harrie van de Vegt het bedrijf overgenomen en heet het vanaf dat moment Jac van de Vegt en Zn Bv.

Het huidige park bestaat inmiddels uit 7 vrachtwagens,10 kranen en 1 verreiker

Jac. van der Vegt en Zonen

Telefoon
038 331 4466
Email
info@jacvdvegt.nl
Website
https://www.jacvdvegt.nl/
Adres
Spoordwarsstraat 11
8271RD IJsselmuiden

Inventarislijst van Jac. van der Vegt en Zonen

Klaar om te starten?Word nu planmeister.