Planmeister logo

Actueel aanbod GWW

Wat
Waar
Wanneer
J. Koper & Zn. B.V.
J. Koper & Zn. B.V. logo

J. Koper & Zn. B.V.

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf, werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met baggerwerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden, grondverzet en machineverhuur voor een scala van opdrachtgevers; particulieren, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, waterschappen en overheden op gemeentelijk- en provinciaalniveau.

Een eigen werkplaats met vakbekwaam personeel zorgt voor perfect onderhouden materieel. Bij een storing of calamiteiten staat een mobiele servicedienst paraat, zodat de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd blijft. De combinatie van het afleveren van kwalitatief goed werk en het consequent nastreven van kwaliteit in onze bedrijfsvoering maakt J. Koper & Zn. BV tot een gezonde en stabiele partner. Dit vormt de basis voor de samenwerking met onze klanten.

Grootschalig grondverzet, aanleg van wegen en rioolstelsels of de aanleg van uw tuin? Bij J. Koper & Zn. BV bent u op het juiste adres! Onze vakkundige medewerkers werken met modern materieel en uiteraard volgens de huidige veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen. J. Koper & Zn. BV is VCA**-, ISO 9001, ISO 14001 en CO2 Prestatieladder - niveau 3 gecertificeerd. Tevens voeren wij gespecialiseerde bodemsaneringen uit. Wij zijn hiervoor gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SIKB-7000 protocol 7001.

J. Koper & Zn. B.V.

Telefoon
0228 582 798
Telefoon planner
06 13673413
Email
info@koperbv.nl
Website
https://www.koperbv.nl/
Adres
De Kibbel 1A
1693NW Wervershoof

Inventarislijst van J. Koper & Zn. B.V.

Midikranen

Rupskranen

Mobiele kranen

Kippers

Klaar om te starten?Word nu planmeister.