Infracatering.com
Infracatering.com logo

Infracatering.com

Of het nu langs het spoor is, bij natte weg- en waterbouwprojecten of op verafgelegen bouwplaatsen, uw medewerkers zijn altijd van één service verzekerd. De dienstverlening van Infracatering.com, inmiddels de grootste infracateraar van Nederland.

Een beproefd concept dat 24/7 op rolletjes loopt. Bij Infracatering.com hoeven de mensen niet op een bepaald moment te lunchen of dineren. Ons bijzondere concept is 24/7 klaar om te kunnen consumeren.

Infracatering.com is een onderdeel van Veenendaal Horeca Totaal B.V. in Amersfoort. Een cateraar die meer dan 40 jaar proactief is als het gaat om service, het garanderen en leveren van maat gesneden kwaliteitsproducten en logistiek. Infracatering.com timmert ruim vijftien jaar succesvol aan de weg en langs het spoor. Een groot aantal infra bedrijven in de Benelux profiteert van deze unieke dienstverlening. Buiten werken, dichtbij infracatering.com. Ook verzorgen wij grote projecten waarbij wij tenten, onze mobiele keukens, toiletwagens en complete inrichtingen voor bijvoorbeeld lange verbouwingen plaatsen. U kunt vast een kijkje nemen op www.infracatering.nl, U kunt ook meteen telefonisch contact opnemen met Timo Veenendaal 06 53 46 76 07

ISO 9001 Infracatering.com is ISO en HACCP gecertificeerd. Dit geeft voor uw bedrijf de garantie dat infracatering.com voldoet aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid. Onze medewerkers zijn in het bezit van een GPI infra certificaat, VCA en veiligheid aan het spoor.

Infracatering.com

Telefoon
033 476 8459
Email
info@infracatering.com
Website
https://www.infracatering.com
Adres
Euroweg 41
3825HA Amersfoort

Inventarislijst van Infracatering.com

Klaar om te starten?Word nu planmeister.