Deze Vacuümwagen is op dit moment niet beschikbaar.

Vacuümwagen

Vacuümwagen

Omschrijving

Tijdens onze werkzaamheden, stuiten wij vaak op een verstopte kolk. Vaak komt de oorsprong uit straat vuil en verontreiniging uit moeilijk bereikbare plekken. Om dit te verwijderen, kunt u gebruikmaken van de specialistische turbinezuiger van Infra-Service. De turbine zuiger heeft diverse opzet stukken die ieder gerelateerd probleem voor u oplost. Infra-Service is in staat om straatvuil, grond, grind, modder, etc. van de door u gekozen locatie te verwijderen en af te voeren naar een locatie van uw keuze.

Daarnaast verzorgt Infra-Service u graag in gepaste zuig oplossingen en maakt daardoor fysieke en mogelijk onveilige arbeid in moeilijk bereikbare plekken overbodig. Ook bij onze turbine zuigers staat de reductie van een mogelijke impact op het milieu voorop, wij minimaliseren de impact door het gebruik van moderne machines en minimaal EURO5 motoren met fijnstof filters om onze uitstoot te minimaliseren.

De perfecte match voor degene die hoge eisen stelt aan een kolkenzuiger in de stad en daarbuiten!

In de RAVO 5 iSeries gaat een schoon milieu gepaard met kracht, werkcomfort en veiligheid.

Doormiddel van het vacuumsysteem is een verstopte kolk geen probleem voor onze machine, daarnaast zijn wij ook instaat om uw riool, afwater putten of goten door te spuiten door gebruik van onze hogedruksystemen.

Daarnaast is de RAVO iSeries uitgerust met een sterke Euro 6 dieselmotor. Hiermee is de machine klaar voor vandaag en voor de toekomst. Door zijn solide constructie en Linde aandrijving is de RAVO 5 iSeries maximaal inzetbaar en bewijst hij zich ook onder zeer zware omstandigheden, zoals die in de wegenbouw of op sterk vervuilde industrielocaties.

Specificaties

Zero Emission
Met bediening
Kolkenzuiger
EURO 6
VCA
Van Utrechtweg 51
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Nederland
Infra-Service B.V. logo

Aangeboden door

Infra-Service B.V.

Handelsweg 4
2861GN Bergambacht

Klaar om te starten?Word nu planmeister.