Hopmans Agrarisch loonwerk en grondverzet
Hopmans Agrarisch loonwerk en grondverzet logo

Hopmans Agrarisch loonwerk en grondverzet

Wie zijn wij?
Wij zijn een agrarisch loonbedrijf waar u terecht kunt voor een zeer breed spectrum van werkzaamheden op het gebied van bloembollen, akkerbouw, veehouderij en grondverzet. Wij werken met zeer flexibele en deskundige medewerkers met stuk voor stuk een enorme inzet en passie voor de agrarische sector. Daarnaast maken wij gebruik van uiterst modern materiaal dat steeds goed wordt onderhouden en schoon gehouden. Op deze manier is uitval minimaal en kunnen wij u zo goed als altijd van dienst zijn.

Een beetje historie
In de jaren zestig begon Wim Hopmans als kleine, agrarische dienstverlener in de Wieringermeer. Hij breidde zijn bedrijf door de jaren heen zeer succesvol uit. Toen hij in 2010 een stapje terug wilde doen, droeg de grondlegger het bedrijf over aan nieuwe firmanten. Na enkele jaren splitsten zij het bedrijf in Hopmans Loonbedrijf VOF en Hopmans Aannemers BV. In de loop der jaren groeiden wij en kwamen er steeds meer medewerkers bij. Tegenwoordig zijn beide bedrijfstakken moderne en innovatieve ondernemingen die het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Certificering
Zowel ons bedrijf als onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat. Kennis van veiligheid, gezondheid en milieu vinden wij erg belangrijk en wordt daarom regelmatig geupdate. Omdat wij vanuit ons loonbedrijf in de agrarische sector werken met verse producten en wij groot belang hechten aan de voedselkwaliteit voor zowel mens als dier, hebben wij eveneens het VKL-certificaat (VoedselKwaliteit Loonwerk).

VCA-certificaat
VKL-certificaat

Onze beide bedrijfstakken gaan met de tijd mee en innovatief te werk. Daarom werken wij met de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor de effecten die onze bedrijven hebben op onze maatschappij en het milieu en met het nemen van verantwoordelijkheid verder te innoveren, groeien en ons bedrijf te verbeteren. Dit doen wij vooral met het oog op de wensen en eisen van onze eigen medewerkers, klanten, opdrachtgevers en toezichthouders.

Hopmans Agrarisch loonwerk en grondverzet

Telefoon
0227 663 297
Telefoon planner
06 53311143
Email
info@loonbedrijfhopmans.nl
Website
https://loonbedrijfhopmans.nl/
Adres
Noorderkwelweg 4
1771MG Wieringerwerf

Inventarislijst van Hopmans Agrarisch loonwerk en grondverzet

Klaar om te starten?Word nu planmeister.