Holland Drilling B.V.
Holland Drilling B.V. logo

Holland Drilling B.V.

Dit is Holland Drilling
De maatschappij verandert snel en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het bestaande ondergrondse netwerk voor energie, water en data moet steeds vaker worden aangepast en uitgebreid om aan de toenemende behoefte te blijven voldoen. Tegelijkertijd neemt de beschikbare tijd en ruimte af en verlangt de omgeving minimale overlast. Hiervoor zijn specialisten nodig.

Holland Drilling is dé specialist voor het ontwerpen en realiseren van iedere sleufloze kruising ten behoeve van de ondergrondse infrastructuur. Hierbij kan men denken aan kruisingen met spoor-, water- en autowegen voor de sleufloze aanleg van Ms- en Hs – kabels voor onder andere zonne- en windparken, drink- en afvalwaterleidingen, warmteleidingen, gas- en olie pijpleidingen, duikers en mantelbuizen.

Met een groot team zorgen wij ervoor dat het bestaande ondergrondse netwerk steeds weer wordt verbetert en vernieuwd. Ook zorgen wij ervoor dat er dagelijks weer nieuwe netwerken worden aangelegd. Ons team van specialisten van zowel de binnen werkers als de buitenwerkers zorgen voor een optimaal resultaat.

Holland Drilling B.V.

Telefoon
0485 745 040
Email
info@hollanddrilling.nl
Website
https://hollanddrilling.nl/
Adres
Simon Homburgstraat 17
5431NN Cuijk

Inventarislijst van Holland Drilling B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.