Hoftijzer Lochem
Hoftijzer Lochem logo

Hoftijzer Lochem

Van oorsprong is Hoftijzer een agrarisch loonbedrijf. Al sinds 1958 zijn wij voor veel overheidsorganen, agrariërs, bedrijven en particulieren een toegewijde partner in dienstverlening. We begonnen met een tractor en enkele machines in lochem en inmiddels kunt u ons tegenkomen in meerdere Europese landen.

Met bijna 60 jaar ervaring is Hoftijzer Lochem is uw partner op het gebied van Agrarisch Loonwerk, Aanneming van grondwerken, Cultuurtechnische werkzaamheden, Verhuur van grondverzetmachines, Sloopwerken, Straatwerken, Rioleringswerken, Asfaltwerken, Transport nationaal en internationaal, Containerservice, Afvalbrengpunt en Fouragehandel. Om het overzichtelijk te maken spreken wij tegenwoordig over Agrarisch Loonwerk, Grond, Groen & Infra, Transport & Milieu en Mestdistributie (links naar categorieën).

Al deze werkzaamheden worden verricht door echte vakmensen. Mensen die van hun vak houden en weten wat zij doen. Hoftijzer Lochem bestaat op dit moment uit 45 toegewijde, gekwalificeerde en gediplomeerde medewerkers. Om te zorgen dat zij altijd het beste werk leveren worden zij in seizoenspieken bijgestaan door oproepkrachten.

Hoftijzer Lochem

Telefoon
0573 441 777
Email
info@hoftijzerlochem.nl
Website
https://www.hoftijzerlochem.nl/
Adres
Aalsvoort 117
7241MA Lochem

Inventarislijst van Hoftijzer Lochem

Klaar om te starten?Word nu planmeister.