Hobelman-Halle B.V.
Hobelman-Halle B.V. logo

Hobelman-Halle B.V.

Ooit begonnen in 1960 als een kleine eenmanszaak, is Hobelman Halle BV in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een grote diversiteit aan werkzaamheden en producten voor bijvoorbeeld slootonderhoud en cultuurtechnisch werk.

Het bedrijf bestaat uit twee apart opererende takken, Machinebouw en Cultuurtechniek, die elkaar versterken. Door de jarenlange ervaring die is opgedaan bij Cultuurtechniek te combineren met de kennis van de afdeling Machinebouw, zorgen we voor levering van producten en diensten van optimale kwaliteit. Onze kracht ligt in de ervaring en de continue ontwikkeling.

Daarnaast vinden we klanttevredenheid erg belangrijk. We leveren producten en diensten op klantwens en geven vooraf duidelijk en gedegen advies met een eerlijke calculatie.

Ook aan de natuur hechten wij veel waarde. We ontwerpen en werken met machines die de flora en fauna zo min mogelijk beschadigen. Dit doen we door het gebruik van speciale maaimethodes gebaseerd op Green Engineering, zoals de Faunatronic.

Hobelman-Halle B.V.

Telefoon
0573 461 353
Email
christian@hobelman-halle.nl
Website
https://www.hobelman-halle.nl
Adres
Bielemansdijk 42
7025CW Halle

Inventarislijst van Hobelman-Halle B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.