Heuvelman GSO
Heuvelman GSO logo

Heuvelman GSO

Oorsprong

Bij Heuvelman GSO zijn we doeners. Als de directeur/eigenaar -Hans-Paul Heuvelman- zelf op de kraan zit, dan kun je dat rustig over jezelf als bedrijf zeggen. Hans-Paul weet wat hard werken is. Hij doet het graag en sinds zijn jeugd. Begonnen als matroos in de kustvaart weet hij wat aanpakken, doorzetten en betrouwbaar zijn, is. En die mentaliteit is merkbaar binnen de hele bedrijfsstructuur. Dat we doeners zijn, zit ons in het bloed. Arie Heuvelman, de oud-directeur en oprichter, is ook zo’n doener. Met een schip met een kraantje en opgestroopte mouwen, bouwde hij zijn hele carrière aan een bedrijf met verschillende takken van sport. Heuvelman GSO was daar een van. In 2005 werd Heuvelman Cargo Handling opgericht. In 2013 werd het dienstenpakket uitgebreid met grond- en slibverwerking en wijzigde de naam in Grond- en Slibverwerking Oosterhorn. Vandaar de afkorting GSO, zoals we nu bekend staan.

Heden

Hans-Paul Heuvelman heeft sinds 2015 de dagelijkse leiding over het bedrijf. Vanaf 2018 is Heuvelman GSO als zelfstandige onderneming in eigendom van Hans-Paul verder gegaan.

Sindsdien is onder meer het voormalige Schipper Recycling overgenomen en groeit het bedrijf in omvang en activiteiten gestaag. Met een eigen kade, opslagfaciliteiten, wegenbouwlaboratorium en vestigingen in Farmsum en Zuidbroek is er een solide basis gelegd.

Toekomst

Als nuchtere Noordelingen zijn we wars van luchtkastelen. Maar we houden wel van bouwen. Op het stevige fundament dat nu is gelegd, wil Heuvelman GSO een blijvende factor zijn in de groei en ontwikkeling van de noordelijke industrie en economie.

Heuvelman GSO

Telefoon
0596 201 007
Telefoon planner
06 55154424
Email
info@heuvelman-gso.nl
Website
https://heuvelman-gso.nl
Adres
Schaappad 1a
9936HT Farmsum

Inventarislijst van Heuvelman GSO

Klaar om te starten?Word nu planmeister.