Henk van Tongeren  Water & Techniek - Zwolle
Henk van Tongeren  Water & Techniek - Zwolle logo

Henk van Tongeren Water & Techniek - Zwolle

๐€๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐๐š๐ง ๐Ÿ•๐ŸŽ ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐๐ž ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ž๐ค.

Een sterk staaltje (grondwater)techniek voor infra-, water- en bouwprojecten. Dat is wat wij elke dag leveren om jouw project in beweging te houden. Door heel Nederland en ver daarbuiten. Wat begon bij รฉรฉn loodgieter (Henk van Tongeren 1912-1986) is ruim 70 jaar later uitgegroeid tot een (inter)nationaal bedrijf dat koploper is in bronbemaling, boren en innovatieve (grondwater)technieken. En sinds 1 januari 2021 zijn we samengegaan met Theo van Velzen. Waardoor we ons nu de grootste bronbemaler van Nederland mogen noemen. Onze grootste kracht? We blijven niet dromen over een betere toekomst. We werken vandaag al aan de wereld van morgen.

Henk van Tongeren Water & Techniek BV heeft ruim 70 jaar technische ervaring en levert zowel aan zakelijke klanten als de overheid veelzijdige oplossingen op het gebied van water en techniek. Wij zetten water aan het werk om grote infra-, bouw- en waterprojecten in beweging te krijgen, overheden te ondersteunen met hun watermanagement en de wereld een handje vooruit te helpen. Op karakter en met duurzame en innovatieve installatie- en grondwatertechnieken. Met als doel: de wereld een handje vooruit te helpen. Zo deed onze oprichter Henk van Tongeren dit 70 jaar geleden al en zo doen Guido van Tongeren en Robert Barkel en hun team het vandaag de dag nog steeds.

Henk van Tongeren Water & Techniek - Zwolle

Telefoon
038 465 1424
Telefoon planner
06 30360437
Email
jan@henkvantongeren.nl
Website
https://www.henkvantongeren.nl/
Adres
Telfordstraat 43
8013rl Zwolle

Inventarislijst van Henk van Tongeren Water & Techniek - Zwolle

Klaar om te starten?Word nu planmeister.