Hendriks van Warbij Grondwerken B.V.
Hendriks van Warbij Grondwerken B.V. logo

Hendriks van Warbij Grondwerken B.V.

Hendriks van Warbij is sinds 1997 actief vanuit het Gelderse Deil. Gedurende de jaren hebben wij onze diensten en ons machinepark verder uitgebreid waardoor wij nu een complete service kunnen leveren met betrekking tot grondverzet. Wij beschikken o.a. over meerdere minigravers in verschillende tonnages, diverse shovels en machines voor staalpersingen. Hierdoor is het mogelijk om grote, diverse en intensievere opdrachten aan te nemen. Wij zijn een zeer compleet grondverzetbedrijf dat in te huren is in Gelderland (West Betuwe) en omgeving.

Hendriks van Warbij is als grondwerkbedrijf o.a. in te huren voor de volgende klussen:

Rioolwerk:
Van het aanleggen van een compleet nieuwe riolering tot het vernieuwen, inspecteren en het vervangen van een oude riolering. Ook verzorgen wij het reinigen van het riool en de reparatie daarvan.

Grondwerkzaamheden:
Wilt u graag uw tuin laten afgraven, een fundering laten uitgraven of andere mogelijke grondwerkzaamheden laten doen? Onze ervaren grondwerkers staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Kabelwerk:
Ook voor het leggen van diverse ondergrondse kabels kunt u een beroep op ons doen. Van glasvezel tot elektriciteit: wij leggen binnen no-time uw nieuwe kabel.

Staalpersing:
Ook leveren wij staalpersing, waarbij buizen, kabelwerk, water- of gaskabels als het waren onder een bestaande (al geasfalteerde weg door geperst wordt. Hierdoor hoeft de bestrating niet opnieuw opengebroken te worden.

Sloopwerkzaamheden:
Tot slot zijn wij in te huren voor al uw sloopwerkzaamheden: wij zorgen ervoor dat uw oude schuur, huis of ander bouwwerk vakkundig en veilig afgebroken wordt. Ook voeren wij het puin zelf af.

Mocht uw specifieke klus hier niet tussen staan maar denkt u dat wij u wel zouden kunnen helpen, dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Hendriks van Warbij Grondwerken B.V.

Telefoon
06 51222355
Email
info@jhvwgrondwerk.nl
Website
https://www.jhvwgrondwerk.nl/
Adres
Beemdstraat 6b
4158EM Deil

Inventarislijst van Hendriks van Warbij Grondwerken B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.