H. van Steenwijk B.V.
H. van Steenwijk B.V. logo

H. van Steenwijk B.V.

๐‡. ๐ฏ๐š๐ง ๐’๐ญ๐ž๐ž๐ง๐ฐ๐ข๐ฃ๐ค ๐.๐•.

Als oudste aannemer van Amsterdam is H. van Steenwijk B.V. de aannemer in Amsterdam en omstreken. Sinds de oprichting in 1831 is ons bedrijf een familiebedrijf welke staat voor het leveren van kwaliteit. Inmiddels is H. van Steenwijk B.V. in handen van de zesde generatie en heeft de organisatie zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een aannemer van formaat welke een groot scala aan werkzaamheden kan uitvoeren, zonder daarbij onze principes uit het oog te verliezen.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals goede service, aandacht voor het kleinste detail en een open 'no nonsens' houding. Opdrachtgevers blijken hier veel waarde aan te hechten en komen daarom vaak bij H. van Steenwijk B.V. terug. Onze opdrachtgevers zijn hierdoor ook zeer divers, van kleine particulieren tot grote bedrijven en van diverse overheidsinstanties tot de petrochemische sector.

H. van Steenwijk B.V. is van huis uit een echte Amsterdamse aannemer en voert nog steeds zeer veel werk uit in de stad en de directe omgeving. Een gevolg van de sterke groei van de organisatie is echter dat er steeds vaker werkzaamheden elders in de randstad en zelfs daarbuiten uitgevoerd worden. Wij onderscheiden ons bij de uitvoering van deze projecten door onszelf te blijven en samen met de opdrachtgever onze expertise te benutten om samen tot de beste oplossingen te komen binnen de gestelde eisen.

H. van Steenwijk B.V.

Telefoon
020 682 3565
Email
info@hvsteenwijk.nl
Website
https://www.hvsteenwijk.nl/
Adres
Spaarndammerdijk 661
1014AD Amsterdam

Inventarislijst van H. van Steenwijk B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.