H. Janssen en Zonen B.V.
H. Janssen en Zonen B.V. logo

H. Janssen en Zonen B.V.

Janssen Aanneming is gespecialiseerd in grondverzet, transport en sloopwerken. Wij werken zowel in opdracht als in eigen beheer en zijn in staat professionele diensten te leveren met integraal aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Wij werken hoofdzakelijk voor overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren. Wij bieden als betrouwbare partner volledige ontzorging voor uw project.

Tot onze kernactiviteiten behoren:

Grondverzet
Sloopwerkzaamheden (totaal sloop, renovatie en recycling)
Transport
Op- en overslag op eigen terrein
Infrastructurele projecten
Verhuur (afzetcontainers, graafmachines, vrachtauto’s en klein materieel)
Verkoop gebruikte bouwmaterialen
Containers plaatsen en ophalen voor de particulieren sector
Begonnen als loonbedrijf, is Janssen Aanneming (voorheen H. Janssen en Zonen B.V.) in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met een uitgebreid machine- en wagenpark. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Julia in Kerkrade, waar we beschikken over een eigen werkplaats en een terrein van 12.500 m2, voor de op- en overslag en het bewerken en sorteren van grond- en bouwstoffen en bouw- en sloopafval.

Ontzorging
Als bedrijf heeft u het al druk genoeg met het runnen van uw eigen activiteiten. Janssen Aanneming is voor u de ideale partner om een compleet project mee aan te gaan. Vanaf de eerste gedachte over herontwikkeling tot en met voorbereidingen voor de nieuwbouw staat Janssen Aanneming voor u klaar. Van A tot Z regelen wij alles voor u, zelfs als het gaat om het verzorgen van het volledige vergunningstraject. Wij ontzorgen u volledig!

Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar!

Certificeringen
U wilt er zeker van zijn dat alle werkzaamheden zorgvuldig, voorbereid en milieukundig worden uitgevoerd door deskundig personeel. Om dit te garanderen beschikt Janssen Aanneming over de certificeringen BRL SVMS-007, VCA* en ISO 9001. Al ons personeel beschikt over een certificaat asbestherkenning en VCA.

H. Janssen en Zonen B.V.

Telefoon
045 541 3908
Telefoon planner
06 53402977
Email
info@janssenaanneming.nl
Website
https://janssenaanneming.nl
Adres
Nievelsteenstraat 20
6471CB Eygelshoven

Inventarislijst van H. Janssen en Zonen B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.