Grondverzetbedrijf Visscher BV
Grondverzetbedrijf Visscher BV logo

Grondverzetbedrijf Visscher BV

Visscher bv beschikt over een rijke kennis en ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. We hebben vestigingen in Almere en in de eeuwenoude polder Mastenbroek tussen Zwolle en Kampen in Overijssel. Van hieruit is Visscher BV betrokken bij grote én kleine projecten, voornamelijk in centraal- en noordoost-Nederland.

Basis:

Nuchterheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid vormen voor ons al jarenlang de onmisbare basis van een stevig partnerschap met onze opdrachtgevers. Zo is dit familiebedrijf in honderd jaar ondernemerschap uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de wereld van grondverzet en civiele techniek. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd op basis van onderaanneming, maar ook de verhuur van machines (altijd met machinist) is nog een belangrijke tak binnen Visscher BV.

Zekerheid:

Visscher BV bezit een uitgebreid machinepark dat we met eigen transportmiddelen verplaatsen. Zo kunnen we vrijwel alle werkzaamheden zelfstandig en in eigen beheer uitvoeren. Bij werk dat we niet in eigen beheer uitvoeren, zoals bestuurbare boringen en bronneringswerken, schakelen we veelal vaste partners in. Het levert ons en onze klanten zekerheid op, en tevredenheid over weer een geslaagd project.

Grondverzetbedrijf Visscher BV

Telefoon
038 344 6236
Telefoon planner
038 344 6236
Email
planning@visscherbv.nl
Website
https://www.visscherbv.nl
Adres
Bisschopswetering 81
8293PC Mastenbroek

Inventarislijst van Grondverzetbedrijf Visscher BV

Klaar om te starten?Word nu planmeister.