Grondverzet van Eerd B.V.
Grondverzet van Eerd B.V. logo

Grondverzet van Eerd B.V.

Aanvullend op de mooie projecten die we maken, verhuren wij ons materieel ook. Dit kunnen kleine klussen en langdurige werkzaamheden zijn. Het kan bij ons allemaal en altijd. Het materieel dat bij ons wordt ingehuurd is altijd voorzien van de juiste keuringen en certificaten. De machinisten hebben de juiste certficaten, diploma’s en de juiste ervaring die nodig zijn om de werkzaamheden goed en veilig aan te voeren.

De machines verhuren we altijd inclusief onze eigen machinist en onze eigen brandstof. Zodoende kunnen we de kwaliteit van het uit te voeren werken en de kwaliteit van de brandstof garanderen. Met onze eigen transportvoorzieningen verzorgen wij ook het transport van de machine van en naar de werklocatie. Ook hiervoor zijn de benodigde vergunningen aanwezig.

Van Eerd is dé specialist in het egaliseren en profileren van grond voor verharding, wegenbouw of onderbanen voor spoorwegen. We zijn snel, efficiënt en vakkundig. We kijken naar alle mogelijkheden en houden rekening met deadlines en het vervolgtraject. Planning en risicobeheersing spelen dus een grote rol. Door onze jarenlange ervaring weten we met grote nauwkeurigheid onze projecten tot een goed eind te brengen. Als onderdeel van Van Eerd Groep zijn we volledig op de hoogte van de markt. Door samenwerking binnen en buiten het bedrijf kunnen wij u zekerheid, beheersbaarheid en controle bieden.

Grondverzet van Eerd B.V.

Telefoon
088 254 8000
Email
planning@vaneerd-groep.nl
Website
https://vaneerd-groep.nl/
Adres
Siloweg 27
5222BN 's-Hertogenbosch

Inventarislijst van Grondverzet van Eerd B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.