Grondverzet Kiggen B.V.
Grondverzet Kiggen B.V. logo

Grondverzet Kiggen B.V.

DE KRACHT VAN KIGGEN B.V.
Een familiebedrijf dat bijna 50 jaar actief is in grond- en sloopwerken met een ervaren team van vakmensen en eigen materieel uitgerust met de meest geavanceerde techniek. Dat is Kiggen infratechniek.

Wat startte als eenmansbedrijf is uitgegroeid tot toonaangevende speler op de markt van infratechniek in Limburg en Zuidoost-Brabant.

De kracht van Kiggen? Ervaring, kennis, mensen, materieel en werkplaats. Dit gecombineerd met een integrale aanpak maakt Kiggen een unieke speler in de markt.

DE KRACHT VAN ONZE…
…ERVARING
Bèr Kiggen, grondlegger van Kiggen Infratechniek, is in 1964 van loonwerk overgestapt naar grondverzet. Zijn zonen zijn opgegroeid in het bedrijf en zijn van jongs af aan werkzaam in het bedrijf en het grondverzet eigen gemaakt.

Deze jarenlange ervaring maakt dat Kiggen als geen ander weet wat er gedaan moet worden en wat een klant nodig heeft.

...KENNIS
Kiggen heeft een enorme hoeveelheid aan kennis in huis op het gebied van grondverzet en alles wat daarmee te maken heeft. Enerzijds door de veelzijdigheid van de diverse projecten. Anderzijds door te blijven ontwikkelen door het eigen maken van (nieuwe) disciplines middels (interne) scholing.

...MENSEN
Onze mensen vormen een team van vakspecialisten binnen diverse disciplines. Wat zij gemeen hebben is hun flexibiliteit, de wil om te leren, loyaliteit en een mentaliteit van aanpakken.

Dat maakt dat wij kunnen uitblinken in wat wij doen en onze klanten kunnen ontzorgen.

...MATERIALEN
Om kwalitatief goed werk te kunnen afleveren en dagelijks te kunnen presteren, moeten we kunnen vertrouwen op onze materialen. Daarom werken wij met ons eigen materieel voorzien van geavanceerde technieken.

...WERKPLAATS
Parijs-Dakar, één van de zwaarste rally’s ter wereld, wie kent het niet? Frits Kiggen heeft maar liefst negen keer deelgenomen als monteur-coureur aan deze loodzware uitdaging. De schat aan opgedane kennis en ervaring om onder zeer moeilijke omstandigheden te kunnen sleutelen en presteren, brengen we over op onze mensen. En vormt een belangrijke basis in ons dagelijks werk.

Grondverzet Kiggen B.V.

Telefoon
0495 626 300
Telefoon planner
06 12059163
Email
e.metsemakers@kiggenbv.nl
Website
https://kiggenbv.nl/
Adres
Gebbelsweg 40
6035EA Ospel

Inventarislijst van Grondverzet Kiggen B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.