Gebr. Van der Poel B.V.
Gebr. Van der Poel B.V. logo

Gebr. Van der Poel B.V.

Ruim 50 jaar kennis en ervaring, deskundige medewerkers en een modern machinepark zijn de ijzersterke basis onder ons bedrijf. Inventiviteit, veelzijdigheid en een breed netwerk in het veenweidegebied staan voor ons rijke werkkapitaal. Opgeteld vormen ze het DNA van ons bedrijf: de denk-, daad- en machinekracht waarmee we voor iedere grond-, weg- en waterbouwkundige vraag een kwalitatieve oplossing bedenken en realiseren.

Hoe werken wij.
Geeft u ons de ruimte om mee te denken, dan krijgt u zonder twijfel de beste oplossing in termen van kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Maar ook als u gebonden bent aan budget- en/of bestekkaders staat kwaliteit bij ons nooit ter discussie en leveren we binnen die kaders onderscheidend goed werk af. Omdat we nooit stoppen met het zoeken naar nieuwe technieken en werkwijzen. En omdat afspraak bij ons afspraak is.

Onze oplossingen zijn net zo divers als onze klanten en hun vraagstukken. En passen naadloos in de cultuurtechnische inrichting van ons werkgebied: van steiger- en havenaanleg tot het realiseren van specialistische waterbouwkundige werken en van het onderhoud van watergangen tot grondwerk. We verhuren onze machines inclusief bediening, werken als calamiteitendienst en nemen werk aan, waarbij we alles voor u regelen: van de vergunningaanvraag tot de oplevering en toekomstig onderhoud.

Gebr. Van der Poel B.V.

Telefoon
071 501 8263
Telefoon planner
06 20604013
Email
j.brugman@gebrvdpoel.nl
Website
https://www.gebrvdpoel.nl/
Adres
Leidseweg 17 A
2374AS Oud Ade

Inventarislijst van Gebr. Van der Poel B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.