Gebr. van der Geest B.V.
Gebr. van der Geest B.V. logo

Gebr. van der Geest B.V.

Over ons
Ons bedrijf is ontstaan in 1958 en is begonnen als loonbedrijf. Rond de jaren ’70 zijn wij steeds vaker grondwerk gaan uitvoeren en aannemen. In 1993 werd er een grote stap gezet om te starten met drainagewerk. Tegenwoordig is onze naam niet meer weg te denken uit de drainagewereld en is drainage uitgegroeid tot één van onze grootste specialisaties. In 2014 zijn ook met een gespecialiseerd heibedrijf van start gegaan: Van der Geest Heiwerk.

Ontwikkeling
Naast diverse aanvullingen in ons portfolio, zijn wij in de loop der jaren ver ontwikkeld op het gebied van kennis in de grond- weg- en waterbouw. Daarnaast is het mogelijk geweest om een groot en professioneel machinepark op te zetten, waardoor wij al onze klanten kunnen blijven bedienen.

Ons doel
Ons doel is om onze klanten te blijven bedienen, met de juiste kwaliteit van mensen en materieel. Daarnaast blijven wij onze klanten ontzorgen door het aanbieden van een breed pakket van werkzaamheden, en deze nog steeds uit te breiden.

Onze mensen
Achter Van der Geest Hillegom staat een groot en gedreven team wat al tientallen jaar met veel plezier mooie projecten oppakt.

Gebr. van der Geest B.V.

Telefoon
06 22919507
Email
info@geestgrondwerk.nl
Website
https://vdgeesthillegom.nl/
Adres
Oude Weerlaan 67
2181HZ Hillegom

Inventarislijst van Gebr. van der Geest B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.