Gebr. de Regt B.V
Gebr. de Regt B.V logo

Gebr. de Regt B.V

V.O.F. Gebr. de Regt bestaat sinds 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende en betrouwbare onderneming.

Wij zijn gevestigd in Goudswaard, in de Hoeksche Waard, en verrichten onze werkzaamheden hoofdzakelijk in de provincie Zuid-Holland.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij moet u denken aan alles op het gebied van grondwerken, graafmachineverhuur en bestratingen.

Onze aanpak

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze aanpak zou u dan ook in de volgende punten kunnen samenvatten:

Klantvriendelijk; Wij luisteren aandachtig wat uw wensen zijn. Wij zijn persoonlijk en benaderbaar.
Kwaliteit; Wij verstaan ons vak en bieden u dan ook vakkundig maatwerk. Wij bieden u een totaaloplossing aan voor de door u verlangde werkzaamheden.
Service; Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en streven ernaar om onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Dit alles in het teken van betrouwbaarheid.
Continuïteit; Met zo’n vijftien mensen die bij ons werken, staan wij dagelijks voor u klaar.
Flexibiliteit; V.O.F. Gebr. de Regt is geschikt voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Verder zijn wij flexibel in de eventuele onverwachte wijzigingen. Mochten deze tijdens onze werkzaamheden plaatsvinden, kunnen wij hier adequaat op reageren.

Gebr. de Regt B.V

Telefoon
06 22943762
Telefoon planner
06 22943762
Email
info.gebrderegt@gmail.com
Website
http://www.gebrderegt.nl/
Adres
Molendijk 96
3267AM Goudswaard

Inventarislijst van Gebr. de Regt B.V

Klaar om te starten?Word nu planmeister.