Fuhler Loon- en verhuurbedrijf
Fuhler Loon- en verhuurbedrijf logo

Fuhler Loon- en verhuurbedrijf

Vanuit haar oorsprong in het agrarisch loonwerk, zijn de werkzaamheden uitgebouwd met de verhuur van divers materieel en personeel.

Voor het inhuren van machines met bediening of los personeel bent u bij Loon- en verhuurbedrijf Fuhler aan het juiste adres. Wij bieden een adequate dienstverlening, waarbij enthousiasme voor het vak en het leveren van goede kwaliteit voorop staan. Onze medewerkers staan hun mannetje en onderscheiden zich door hun pragmatische en kwalitatieve wijze van werken. Fuhler heeft een zeer moderne verhuurvloot met diverse (grondverzet)machines. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunt u Loon- en verhuurbedrijf Fuhler voor vrijwel al het denkbare werk in veel denkbare sectoren inschakelen.

Ook wanneer u voor een kleinschalig karwei een graafmachine of trekker met grondkipper nodig heeft, kunt u deze huren tegen passende tarieven. We verhuren altijd inclusief bediening of chauffeur. U profiteert daarmee dan tevens van de ervaring en deskundigheid en het vakmanschap van onze VCA gecertificeerde medewerkers en bepaalt zelf hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Heeft u als bedrijf of particulier een machine nodig om bijvoorbeeld een tuin aan te leggen, dan kunt u zich door Loon- en Verhuurbedrijf Fuhler volledig laten ontzorgen en het volledige werk door Fuhler op een vakkundige wijze te laten klaren.

Fuhler Loon- en verhuurbedrijf

Telefoon
0591 670 444
Telefoon planner
0591 670 444
Email
info@fuhler.com
Website
http://www.fuhler.com/Home.html
Adres
Splitting 12
7826cn Emmen

Inventarislijst van Fuhler Loon- en verhuurbedrijf

Klaar om te starten?Word nu planmeister.