F. Vereijken & Zn. B.V.
F. Vereijken & Zn. B.V. logo

F. Vereijken & Zn. B.V.

F. Vereijken uit Lieshout verricht grondwerken, sloopwerken, cultuurtechnische werken en straatwerken in de regio Zuid-Nederland. Bovendien verhuren wij machines voor deze werkzaamheden, inclusief chauffeur. Ook verhuren wij stratenmakers en grondwerkers. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en een diploma Veilig Werken Langs De Weg.

GRONDVERZET EN CULTUURTECHNISCHE WERKEN
Naast het uitvoeren van grondwerken is F. Vereijken specialist in diverse cultuurtechnische werken. Wij ontgraven bouwputten en vullen deze aan, ontgraven inritten en terrassen, ook in beperkte ruimtes. Wij graven en leggen riolen, maken grondwerk voor bestrating, rooien en voeren stronken af, spitten tuinen om, frezen tuinen, zeven de grond, zaaien in en egaliseren de grond voor bouw.

SLOOPWERK

Wij zien slopen in een tijd van duurzaam denken als een vorm van omgekeerd bouwen. Wanneer het sloopwerk is uitgevoerd, worden alle vrijgekomen materialen deskundig gesorteerd en gescheiden afgevoerd naar erkende verwerkers. We voeren sloopwerken uit voor woningen, scholen en bedrijfspanden. De machines worden voorzien van diverse hulpstukken zoals een sorteergrijper, boorhamer en dergelijke. Voor het verwijderen van asbest hebben wij goede relaties met daartoe gecertificeerde bedrijven.

F. Vereijken & Zn. B.V.

Telefoon
0499 422 704
Telefoon planner
06 13053707
Email
info@fvereijken.nl
Website
https://www.fvereijken.nl/
Adres
't Hof 4b
5737PA Lieshout

Inventarislijst van F. Vereijken & Zn. B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.