Euro Tec B.V.
Euro Tec B.V. logo

Euro Tec B.V.

Gerenommeerde partijen, waaronder Johan Cruijff ArenA en toonaangevende aannemings- en bouwbedrijven, zoals Dura Vermeer en Heijmans hebben mede door onze “hands-on” mentaliteit de weg naar ons bedrijf gevonden.

Op basis van onze jarenlange ervaring, deskundigheid en pragmatische aanpak kunnen wij in ieder project of event een professioneel advies geven dat aansluit bij uw wensen.
Met korte lijnen binnen ons bedrijf en een groot netwerk aan internationale partners zijn wij in staat snel te schakelen bij ieder vraagstuk en beschikken wij over een ruim assortiment aan tijdelijke vloersystemen en festivalstoelen.

Wij denken met u mee tot in de kleinste details en nemen een deel van uw realisatieproces voor onze rekening zodat u zich kunt richten op uw corebusiness; het succesvol neerzetten van uw project of event.

Onze kernwaarden laten zien wie we zijn en houden ons scherp in ons werk!
Euro Tec is groots gegroeid door simpelweg zichzelf te blijven.
Kleinschalig, toegankelijk en betrokken bij iedere klus werken wij samen op basis van vertrouwen. We communiceren open over onze mogelijkheden in projecten, hebben plezier in ons werk en zoeken altijd naar innovatieve vernieuwingen binnen onze bedrijfssector.

Euro Tec B.V.

Telefoon
077 321 0980
Telefoon planner
06 54642620
Email
hans@euro-tec.nl
Website
https://www.euro-tec.nl/infra/
Adres
Hertog Reinoudsingel 38a
5913XE Venlo

Inventarislijst van Euro Tec B.V.

Klaar om te starten?Word nu planmeister.