EcoCare Milieutechniek
EcoCare Milieutechniek logo

EcoCare Milieutechniek

Van der Werff Groep heeft de juiste expertise in huis om milieutechnische projecten succesvol uit te voeren. Daarbij staan veiligheid en milieubewustzijn voorop. Alle milieutechnische projecten zijn ondergebracht in de werkmaatschappij EcoCare Milieutechniek.

Onze professionals kunnen bogen op jarenlange ervaring, waardoor wij in staat zijn om uiteenlopende opdrachten tot een goed einde te brengen. Bovendien beschikken wij over alle benodigde certificeringen conform de richtlijnen van de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB). Ook zijn wij aangesloten bij het Nederlands Informatiecentrum Bodembeschermende Voorzieningen (NIBV).

Welke milieutechnische werkzaamheden voeren wij uit?
Onze voornaamste milieutechnische werkzaamheden zijn:
-Het bouwen, verbouwen of reconstrueren van tankstations (inclusief wasboxen en –straten), elektrische laadstations en wasstations;
-Het bouwen, verbouwen of reconstrueren van milieudepots, zoutloodsen, afvalbrengstations, containeropstelplaatsen en alle vormen van inrichting waar potentieel bodemverontreinigende activiteiten plaatsvinden;
-Het uitvoeren van bodemsaneringen (inclusief het verwijderen en vervangen van boven- en ondergrondse tanks);
-Het keuren van tankinstallaties en het uitvoeren van onderhoudscontracten;
-Het aanbrengen van bodembeschermende voorzieningen in de vorm van beton-, asfalt- of elementvloeren.

In het laatste geval ontvang je van ons een Bewijs van Aanleg Onder Certificaat (BAOC). Hiermee heb je de garantie dat de kwaliteit van het volledige proces is gewaarborgd. En dat wij optimaal rekening houden met de bodembelasting.

EcoCare Milieutechniek

Telefoon
0172 469 520
Email
info@vanderwerffgroep.nl
Website
https://www.vanderwerffgroep.nl/expertises/milieutechniek/
Adres
Koperweg 8
2401LH Alphen aan den Rijn

Inventarislijst van EcoCare Milieutechniek

Klaar om te starten?Word nu planmeister.